Нелина Николова и Николай Дюлгеров са новите „Мис и Мистър

...
Нелина Николова и Николай Дюлгеров са новите „Мис и Мистър
Коментари Харесай

Медицинска сестра и учител са новите „Мис и Мистър Враца“ /снимки/

Нелина Николова и Николай Дюлгеров са новите „ Мис и Мистър Враца “, заяви уредникът на състезанието Иво Йосифов.
Модната демонстрация се организира в четвъртък вечерта в ресторант „ Чайка “ при засилен интерес от страна аудитория, близки и другари на участниците.
Тежкият избор на спечелили беше изработен от жури в състав: Топ моделът Александър Симов – “Мистър Северозападна България 2016”, финалистките от състезанието “Мис България” Лорена Маркова – “Мис Враца 2018” и Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и “Мис Казино Роял клуб 2020”, и Ивайло Йосифов, управител на “X Model Group”.
21-годишната Нелина Николова е учила в профилирана езикова гимназия "Йоан Екзарх " с британски и немски език. В момента учи в Медицински университет, с профил здравна сестра 3 година. От 4 години е модел в организацията, висока е 175 см.
Нейни подгласнички станаха Еви Савова и Таня Георгиева.
23-годишният Николай Дюлгеров е от Мездра. Завършил е Начална учебна педагогика, с непознат език. От дребен обича другите типове спортове. Но неотдавна е разкрил своята пристрастеност към фитнеса, баскетбола и планинарството. Висок е 194 см.
Негови подгласници станаха Мирослав Първанов и Иван Георгиев.
Конкурсът „ Мис и Мистър Враца “ се организира с медийната поддръжка на организация BulNews и 7/9 ТВ.
Репортаж от събитието ще бъде излъчен идния петък във ”Вечерта на Северозапада” по телевизия 7/8, където уредникът на състезанието и новите „ Мис и Мистър Враца “ ще опишат забавни и занимателни моменти към организацията и зад кулисите на стилната конкуренция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР