Нели Хаджийска не пести думите си, когато споделя с последователите

...
Нели Хаджийска не пести думите си, когато споделя с последователите
Коментари Харесай

Нели Хаджийска се прехласна по Италия

Нели Хаджийска не пести думите си, когато споделя с почитателите си във Facebook, както положителни, по този начин и неприятни усещания. Този път става въпрос за следващото странствуване на тв водещата на " Търси се ".

 Снимка 309026

 Снимка 309028

Тя нормално постоянно е в комплект с цялото си семейство, само че томи път очевидно със брачна половинка й са се отдали на ергенска приятност. А ето и какво написа Нели във връзка пътуването си в Италия:

 Снимка 309013

" Това странствуване не би могло да бъде разказано с думи, фотоси и обстановки. Тръгнахме двамата, с две раници и без никакви упования. Реалността по този начин ни завладя, че се отдадохме в Италия с задачите си сърца, сетива и всички вероятни страсти.

 Снимка 309014

Само за 6 дни обиколихме Болония, Флоренция, Сан Джиминяно, Сиена, Лука, Чинкуе Тере и Пиза... С кола из Тоскана и Лигурия... Невероятна хубост, безкрайните лозя, необятните гроздови редици пред приказни винарни, през 10 минутки пред очите гордо се изправя шато като от картина, с алея от високи дървета по пътеките начело,

 Снимка 309016

старинните градове с тесните улички и необятните площадчета, нощния живот по безкрайните капанчета, остерии и енотеки, цветните къщички, галантните италианци, които непрестанно повтаряха " Bella dona ", " beautiful ", " gorgeous "... тъй като те са такива - обичат живота, обичат дамите, хубавото вино, вкусната храна, обичат да почиват, да се любуват... владеят го бавното движение на живота...

 Снимка 309017

 Снимка 309018

Обикнах я тази страна, сърцето ми на части остана по малко във всяко градче... Ще се връщаме още веднъж и още веднъж... Ще ядем паста, ще пием вино и ще мечтаем, че някой ден, още веднъж двамата, с две раници ще се преоткриваме из италианските провинции... "

 Снимка 309023

 Снимка 309019

И който е посетил даже единствено някои от местата, където Нели и Данаил са били, знае, че може още да се добави към възхитителните й слова. Защото Италия в действителност е сякаш целуната от Господ, а хората, които са част от тази страна в действителност, както тв водещата прелестно е уловила - " владеят бавното движение на живота ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР