Нели Атанасова и Александър Сано са все така влюбени, независимо

...
Нели Атанасова и Александър Сано са все така влюбени, независимо
Коментари Харесай

Нели показа любовното гнездо с Александър Сано

Нели Атанасова и Александър Сано са все по този начин влюбени, без значение че са минали години, откогато са дружно. Двамата наподобяват като безупречно семейство в профил, също така постоянно подгряват почитателите си с китни местенца, където споделят на воля любовта си. Най-вече Нели, която е дейна в основаването на онлайн мемоари.

Наскоро красивата брюнетка сподели и какво красиво и сантиментално морско кътче имат със Сано, с който, както е известно, са къмпингари. Двамата притежават неповторима каравана с доста грациозен интериор, дело на Нели, която сподели образно и какво съставлява от вътрешната страна той.

Красавицата от години е фен на интериорния дизайн и дружно с една от най-хубавите си приятелки - моделката Теди Велинова, основават какви ли не хубости, към този момент имат и куп сполучливи планове зад тила си. Велинова пък от няколко години се занимава точно с реновацията и декорирането на каравани.

" Никога не съм си представяла, че караванският живот ще ми хареса толкоз доста. Виновник за това е синът ми, който предишното лято прекара известно време на караваните на Ети и беше толкоз впечатлен ", написа Нели Атанасова в профила си. И прибавя:

" Правила съм разнообразни интериорни планове, само че за първи път върша интериор на каравана за това благодаря на Теди Велинова за помощта, препоръките и приятелското рамо. "

" Правиш нещата красиви като теб! ", пък й написа под видеото брачният партньор й Сано, който наскоро беше номиниран за премиите Septimius в категорията " Най-добър европейски артист "  за ролята си в " Сърцето на машината ".

 

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР