Нелепо паркиралите автомобили не са рядкост по пловдивските улици. За

...
Нелепо паркиралите автомобили не са рядкост по пловдивските улици. За
Коментари Харесай

Нагъл шофьор запуши улица в Мараша

Нелепо паркиралите коли не са необичайност по пловдивските улици. За следващата неправда алармира засегнат четец на TrafficNews . От изпратените фотоси се вижда ясно, че лидерът на автомобил киа е запушил придвижването по улица „ Братя Миладинови ” 28, тъкмо при отбивката от ул. „ Жан Жорес ”.
Прочетете още
„ Ежедневно ставам очевидец на коли,паркирани по безразсъден метод, само че може би за първи път се сблъсквам с нещо толкоз безочливо.

Трябва да отбележа също, че прекарах 30 минути в региона и когато си тръгвах, колата към момента беше спряна там, кой знае какъв брой още е стояла… Силно се надявам медията Ви да обърне внимание на този случай и надлежно компетентите органи да подхващат нужните дейности (макар и много да се колебая това да се случи), с цел да глобят този “човек ”. „, описа нашият четец.

Доста постоянно паркирането в региона се оказва призрачен сън за живущите там. Те твърят, че съвсем всекидневно се случва да търсят място за паркиране в продължение на 30-40 минути. Шофьорът е оставил своя автомобил на мястото повече от половин час, с което още повече е затруднил придвижването, а при възможен случай прекосяването на кола за спешна помощ или пожарна кола би било невероятно.





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР