Нелеп, демонстриращ долнопробна българска запалянковщина лъсна на едно от местата

...
Нелеп, демонстриращ долнопробна българска запалянковщина лъсна на едно от местата
Коментари Харесай

Надраскаха мемориал в Хирошима с Локо

Нелеп, проявяващ долнопробна българска запалянковщина лъсна на едно от местата в света, където всеки естествен човек свежда глава. Мемориалният комплекс на мира в японския град Хирошима, отдаден на жертвите от атомната бомба, хвърлена над града, осъмна надраскан с черен спрей и надписа на български език „ Локо София ”.

Този надпис, както и различен с годината 2018-а, са изтипосани на три места върху оградата на Мемориала и една от пейките.

Пазачът на комплекса е декларирал, че е разкрил надписите на 15 октомври сутринта, а полицията към този момент е почнала търсене на обвинени за действието.

Според японските медии, надписът върху оградата елементарно е бил премахнат, само че останалите, които са с величина 40:30 см, ще изискат повече време за изтриването им.

Предвид обстоятелството, че е написано на български език, прекомерно допустимо е почитател на софийския Локомотив да е надраскал Мемориала с името на обичания си тим или най-малко това сочат най-логичните догадки по отношение на произхода на причинителя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР