„Некомпетентността на Николина Ангелкова беше ясна на всички. Нейното спускане

...
„Некомпетентността на Николина Ангелкова беше ясна на всички. Нейното спускане
Коментари Харесай

Бранимир Ботев: Туризмът е в дълбока ледникова епоха от ерата „Ангелкова“

„ Некомпетентността на Николина Ангелкова беше ясна на всички. Нейното втурване беше планувано. Тя трябваше да бъде отстранена от поста още на идващия ден след назначението ѝ... След 6 години опити да се научи що е туристическа промишленост, Ангелкова сполучливо унищожи българската туристическа промишленост ". Това разяснява пред БНР Бранимир Ботев, зам.-министър в няколко държавни управления, сега е президент на Европейската лига за икономическо съдействие за България.

Според него министрите на туризма постоянно гравитират към региона на София - област и той попита дали това не е обвързвано с ползи.

„ Въпреки положителното си предпочитание Марияна Николова няма да има време да осъзнае проблемите или да сътвори механизъм, по който да се поправят. Дано престоят ѝ да не отдаден на това да замита гафовете на Ангелкова и да скрие досиетата с информация ".

В предаването „ Хоризонт за вас " Ботев добави:

„ Няма посланичество на експертизата. Партийно-политическата върхушка ръководи напълно стопанската система, всички сфери на страната, без да има подготовка за това... Ако не се направи сериозен разбор, не съм оптимист. Това са разбори на Българска академия на науките за националните цели на страната ".

По думите му туризмът има потребност от сериозна дисекция:

„ Всички разбори демонстрират, че сме в дълбока ледникова ера с ерата „ Ангелкова ". Това е леденият интервал, от който би трябвало да се отърсим и да излезем напред. Всички са недоволни. Туристическата промишленост на България е сведена до точката на замръзването ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР