Неколкостотин румънци бяха блокирани в неделя на лондонското летище Лутън

...
Неколкостотин румънци бяха блокирани в неделя на лондонското летище Лутън
Коментари Харесай

Стотици румънци са блокирани на летище в Лондон заради снеговалеж

Неколкостотин румънци бяха блокирани в неделя на лондонското летище Лутън поради неподходящо време, оповестяват румънските вестници през днешния ден. Тъй като английските летища не разполагат със снегопочистващи машини, разчитайки на обстоятелството, че на архипелага повече вали дъжд, в сравнение с сняг, няколко снежинки сътвориха безпорядък във въздушния трафик, показва " Ромъния либера ".

 © Българска телеграфна агенция
На летище Лутън неколкостотин румънци не можеха да отлетят към Румъния в неделя и часове наред получаваха спорна информация. Някои са чакали на летището над 24 часа и са спали на пода върху вестници, написа " Ромъния либера ". Един от пътуващите бе извънредно сърдит и съобщи: " Не съм спал от 48 часа, а на следващия ден би трябвало да заколвам прасето, разбирате ли? ".

Едва следобяд бе разчистен пътят сред гара Лутън и летището, което бе откъснато от света в продължение на часове. Ако това се бе случило в Румъния, всички щяха да желаят оставки от виновните лица. А в случай че управляващите в Русия действаха сходно на английските си сътрудници, летището в Новосибирск да вземем за пример щеше да стои затворено през по-голямата част от годината, разяснява вестникът.
 Сняг блокира разнообразни елементи на Англия Сняг блокира разнообразни елементи на Англия
Снегът блокира елементи от централна Англия и северен Уелс. Отменени бяха полети, а пътища - затворени. В някои региони е имало проблеми с електричеството...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР