Неколкодневният денонощен труд на създадения екип от прокурори и разследващи

...
Неколкодневният денонощен труд на създадения екип от прокурори и разследващи
Коментари Харесай

Прокуратурата и МВР: Категорично Росен Ангелов е извършителят

Неколкодневният денонощен труд на основания екип от прокурори и проверяващи служители на реда даде резултат. По безапелационен и безспорен метод закононарушението беше разкрито. Абсолютно изрично е потвърдено, че причинителят е Росен Желев Ангелов. Това сподели на изключителна конференция шефът на Националната следствена работа (НСлС) Борислав Сарафов.

От доказателствата по делото е открито, че Ангелов е работил самичък , сподели още той.

Кой е Росен Ангелов

Той е човей без документи, без благосъстоятелност, без работа. Прякорът му, даден му от негови близки, е Горският човек. По доказателствата по делото е открито, че имал връзка с Кети шест месеца преди убийството.

Ангелов има три присъди отнемане от независимост .

Първата е от две години и шест месеца за кражба на персонално имущество. Тя е влезнала в действие на 1 юли 1984 година

Втората е седем години непоколебим тъмничен затвор, постановена на 27 декември 1999 година, откакто е приет за отговорен за обезчестяване, осъществено на 2 юли 1997 година На 2 май 2002 година обаче той е освободен условно предварително.

Третата присъда на Ангелов е от 22 декември 2009 година за блудничество с малолетно момиче, осъществено по-рано същата година. тя е осемгодишна, само че той не я е изтърпял, тъй като се е укрил още преди произнасянето ѝ.

На 8 септември 2009 година Росен Ангелов е разгласен за общодържавно търсене. През годините са подхванати няколко акции за залавянето му след подадени сигнали, само че те не са довели до резултат.

Същевременно Ангелов е обект на следствие и по няколко досъдебни производства – за кражба, отнемане, кражба на ток, осъществени през 2004 и 2007 година Той е обект и на наказателно произвеждане за блудничество с малолетно лице, което тече сега, регистрира Сарафов.

Ангелов няма открито психическо заболяване .

Според негов психически профил, направен в пандиза, той е остроумен, подъл, затулен, със повишено самочувствие, стреми се да се постанова на близките. Интелигентен е и твърдоглав. Характерна за него е латентна конфликтност. Опитва се да прави положително усещане, само че не постоянно има запаси да го поддържа и опцията за крах води до неспокойствие. Той има невисок предел на обществена зрялост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР