Нека заедно видим кои са представителите на зодиака, които обичат

...
Нека заедно видим кои са представителите на зодиака, които обичат
Коментари Харесай

Топ 3 на зодиите, които обичат екстремни преживявания

Нека дружно забележим кои са представителите на зодиака, които обичат рисковото. Те са подготвени постоянно да минат своите граници и да се изправят пред страховете си. Това са хора, които биха скочили с парашут, бънджи, биха правили каскади всевъзможни откачени неща. И всичко това в името на приключението. Независимо дали ще бягат от бикове в Испания или ще кръстостват джунглите в Амазония, това са трите зодии, които са луди по рисковите прекарвания:

1) Овен
 Кои са зодиите, които не могат да понасят лятото? Кои са зодиите, които не могат да понасят лятото?
Нека забележим кои са зодиите, които не понасят лените жеги. За тях е парадайс да са някъде на климатик и изобщо да не подават носа си на открито ког...

Овните просто живеят, с цел да провокират себе си. Не го вършат от жадност за изобретение, а постоянно, тъй като желаят да си потвърдят, че могат да надминат границите и да бъдат най-хубавите, които могат да бъдат. Особено елементарно ще го създадат в случай че бъдат провокирани от някого. Може да очаквате от тях всичко, само че по-скоро ще се ориентират към рискови прекарвания на първо място друго. 

2) Стрелец

Стрелците си падат по рисковото, само че когато то е обвързвано с пътешестване. Те са приключенци по душа и всяко нещо, което ги води на път е добре пристигнало за тях. Може да очаквате от тях да се впуснат в странствуване, което не са планували или да си купят билет откакто изпиете 2-3 бири дружно. Стрелците са рискови пътешественици - постоянно нещата би трябвало да бъдат оптимално авантюристичен, с цел да са по усета им. 

3) Близнаци
 Зодиите, на които не им пука за образуване на нещата им Зодиите, на които не им пука за образуване на нещата им
Нека забележим кои са трите зодии, които обичат да са царе на хаоса и живеят добре в своя хаос. Те могат да подредят и ще ви кажат, ч...

Близнаците обичат приключенията, само че би трябвало да бъдат провокирани, с цел да ги създадат или да ги осъществят в компания. Трудно ще може да очаквате от тях самосиндикално да тръгнат да вършат нещо приключенско,  само че може да разчитате да провеждат група от хора да го създадат. Дали ще е каране на джетове, планински преходи или нещо друго щуро - считайте, че в случай че е групово занятие те ще са повода да го има. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР