Нека вземаме разумни решения с разумни аргументи. Тон на истеричния

...
Нека вземаме разумни решения с разумни аргументи. Тон на истеричния
Коментари Харесай

Нинова бясна на ПП за партия на статуквото: Великата социална програма и 16 предложения се самоопровергаха

" Нека вземаме рационални решения с рационални причини. Тон на истеричния диалог дадоха Политическа партия и Демократична България. Партиите, които си залепиха етикетите за проевропейски, оспорват европейската народна власт, тъй като на никое място в Европа не се гласоподава с машини ". Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на брифинг, съобщи БГНЕС. " По предложение на Политическа партия отпадна гледането на Закона за фамилни помощи. Великата обществена стратегия на Политическа партия, великите 16 оферти се самоопровергаха с гласуването в обществената комисия. Днес си разрешиха да лепят етикети статукво за партиите, които приехме промени в ИК. А не се гнусят да гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи за оръжие за Украйна и самолети. Шокираме се от Христо Иванов – от неговото изрича, изтъквам: “Това е частно решение “ за самолетите. Какво значи това?, попита Нинова. Припомняме, че при започване на днешното съвещание Андрей Гюров от Политическа партия упрекна Българска социалистическа партия, че се е върнала към партиите на статуквото - ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

“От Политическа партия не желаят диалози с Българска социалистическа партия за държавно управление. Това е тяхна воля, ние не демонстрираме напън върху никого, само че да се знае от българския народ по какъв начин Демократична България и Политическа партия по този метод провалят пътя към битката с режима, с който от години се борим. Дори не е с правната промяна, с тематиката за оръжия, а с Изборния кодекс, който е най-демократичният. ”

Относно състава на публичните препоръки, Нинова посочи, че ГЕРБ могат да изтеглят своето предложение в случай че желаят, тъй като то не попада в предложенията на Българска социалистическа партия. По мотив заявката на Христо Иванов, че в случай че Българска социалистическа партия не отдръпват своя законопроект за хартиената бюлетина, няма да има държавно управление сред Демократична България и социалистическата партия, Нинова отговори, че тогава от Българска социалистическа партия би трябвало да изискат отдръпването на предлагането за даването на оръжия за Украйна. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР