Нека войната ги храни“: Това заяви днес украинският президент Володимир

...
Нека войната ги храни“: Това заяви днес украинският президент Володимир
Коментари Харесай

``Нека войната ги храни`` - Зеленски призова света да не купува руски петрол и стоки |

„ Нека войната ги храни “: Това съобщи през днешния ден украинският президент Володимир Зеленски и прикани света да бойкотира комерсиалните връзки с Русия.

В ново видеообръщение той прикани светът да откаже нефт и петролни артикули от Русия, както и да не доставя артикули и услуги на Руската федерация.

" Защитаваме се от нашествието към този момент 12-ти ден. Никога не сме желали тази война, само че тя ни беше донесена. Никога не сме мечтали да убиваме, само че би трябвало да избием врага от нашата земя и от живота си. Трябва да поносим това, което никой не би трябвало и останалите хора в Европа не са виждали към този момент 80 години. На наша земя се взема решение дали някой различен в Европа ще стане жертва на същата експанзия “, сподели президентът.

Според Зеленски той е разискал това със международните водачи и е чул, че те са съгласни.

" Украйна взема решение бъдещето на континента със своята опозиция и помощта на приятелите, показва той.

„ Ако нашествието продължи и Русия не изостави проектите си против Украйна, тогава имаме потребност от пакет от наказания, нови наказания, нови санкционни стъпки против войната в името на мира. Нуждаем се от протест на съветския експорт, по-специално преустановяване на доставките на нефт и петролни артикули от Русия. Това може да се назова ембарго или просто морал. Когато откажете да дадете пари на терорист ", акцентира той.

Държавният глава на Украйна също по този начин прикани за протест на доставките на артикули за Руската федерация.

" Ако не могат да се преценяват с цивилизованите правила, не би трябвало да получават и артикули и услуги. Нека войната ги храни ", акцентира той.

Зеленски сподели, че интернационалната общественост би трябвало да работи още по-решително.

„ Когато някой загуби мозъка си, човек би трябвало да загуби боязън и да не помни за търговията. Човек би трябвало да се пази. И страните, и фирмите би трябвало да бъдат морални. Човек би трябвало да се бори против нечовешка мощ, която желае да унищожи самото човечество. Успехът на украинската войска, волята на украинския народ, принципността на интернационалните наказания са пътят към мира “, сподели президентът.

За следващ път Зеленски произнесе и разтърсвашо мощни слова.

" На нашето знаме няма кръв. Няма и в никакъв случай няма да има черни петна, няма свастики. Украинското знаме е земята. Мирна, плодородна, златиста и без танкове. Флагът ни - това е небето - спокойно, ясно, синьо и без ракети. Така беше. И по този начин ще бъде ", съобщи украинският президент.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР