Нека ти кажа, че тя е един много нежен човек,

...
Нека ти кажа, че тя е един много нежен човек,
Коментари Харесай

Придърпвай я към себе си, прегръщай я силно, заравяй пръсти в косата й - така се обича жена!

Нека ти кажа, че тя е един доста гальовен човек, в действителност. Жената до теб, онази, за която мечтаеш във всеки момент- тя е доста повече, в сравнение с наподобява . Ти я виждаш единствено посредством личните си показа и интерпретации – тя вижда себе си по доста по-различни и цветни способи.

Желае доста повече, в сравнение с споделя. И не е алчна, повярвай ми. Нещата, които желае не са свързани толкоз с пари, колкото с усеща, с страсти, с метода, по който могат да я накарат да се почувства. Онези дребните елементи. Нещата, за които приказва, само че ти си прекомерно забързан с всекидневието си, че не можеш да ги чуеш – не тъй като не слушаш, а тъй като ти е непознато да се заслушваш. Не я познаваш толкоз добре, колкото ти се желае, може би, или колкото си мислиш.
 Искам по-плътни устни на мига! Edna предлага Искам по-плътни устни на мига!
Как да размекнеш сърцето й? – не е елементарен въпрос с простички отговори.

Изслушвай я. Моля те, слушай всичко, за което ти приказва. Не знаеш какъв брой доста значи за нея. Придърпвай я към себе си, прегръщай я мощно, заравяй пръсти в косата й. Сърцето й ще забие мощно и самичък няма да схванеш какъв брой си направил с този толкоз елементарен жест.

Помниш ли онази ария, за която ти беше говорила преди няколко дни? Онази, която на теб в началото ти звучеше смешна, само че тя трепереше на нея. Пусни й я. Ей, по този начин – от нищото. Просто й я пусни. После погледни към нея – виж я, виж по какъв начин грее. Ти си повода. Ти и това какъв брой бдителен можеш да бъдеш.

Кажи й нещата, които постоянно си желал. Онези, които в съзнанието ти са звучали доста лигаво, само че в действителност – за нея значат всичко, тъй като е чакала тези думи по-дълго, в сравнение с можеш да си представиш. Просто отиди при нея и й кажи, всичките. До последната.

 обич двойка Unsplash.com

Прочети й на глас обичаната й поема или обичаният абзац от онази книга, за която ти приказва от към този момент половин година. Нека усети по какъв начин сърцето й още веднъж омеква, с помощта на теб. На метода, по който приказваш – тъй като за теб, за теб ти просто четеш, за нея – ти разказваш целия свят, в който й се ще да бъде тъкмо в този момент. Ти я телепортираш там. Без самичък да го схванеш.

Подари й без причина обичаното й вино. Ей, по този начин – просто от нищото се появи пред нея с бутилка алено вино и й се усмихни. Знаеш, че ще й хареса.

Откъсни й цветя от първата градина, която видиш. Не са ти нужни пари, с цел да я правиш щастлива, повярвай ми. Кажи й „ Обичам те!. “ – но не по обвързване. Кажи й, че я обичаш, ей по този начин, от нищото. Просто, тъй като имаш потребност да го казваш. Да чуеш, че изричаш тъкмо тези думи, тъкмо пред нея. Защото искаш да видиш по какъв начин щастието ти грее, с помощта на теб и любовта ти.

 обич двойка Thinkstock

Целувай я по челото по-често. Показвай й какъв брой те е грижа, по какъв начин се страхуваш нещо да не й се случи. Давай й една такава нежна обич, тъй като когато е буйна – там няма по какъв начин да се провалиш, повярвай ми, само че нежността – тя е доста по-деликатна и по-важна, тъй като е обвързвана с човечното, с това, което към този момент все по-малко хора желаят да демонстрират нескрито.

Моля те, виж, слабостта й и просто я бит, поради нея.
Обичай я.
Закриляй я.
Пази си я.
Но в никакъв случай – в никакъв случай не смей да се възползваш от нея.

Автор: Христиана Христова

Искаш по-плътни устни? Виж какво ти предлага Edna.bg този месец и пробвай!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР