“Нека световното еврейство реагира! Нека Европа реагира! За това призова българският

...
“Нека световното еврейство реагира! Нека Европа реагира!
За това призова българският
Коментари Харесай

Соломон Паси призова Европа и световното еврейство да реагира срещу Зеленски

“Нека международното еврейство реагира! Нека Европа реагира! ”

За това прикани българският политик и създател на Атлантическия клуб в България, Соломон Паси, в отговор на обвиняванията от страна на съветския президент Владимир Путин против укранския държавен глава Володимир Зеленски и Запада в “прикриване на нацизма ”, съобщи БГНЕС.

Руският президент Владимир Путин съобщи в телевизионно изявление за съветска медия, без да привежда доказателства, че западните сили са назначили Володимир Зеленски, който е евреин, за президент на Украйна, с цел да прикрият възхваляването на нацизма.

В устрема си да оправдае нашествието си в Украйна, която назовава “специална военна интервенция ”, Москва упреква украинските водачи, че се стремят неонацистки “геноцид ” над милионите локални рускоговорящи в Украйна – нещо, което Киев и западните му съдружници назовават голословен предлог за война за придобиване на благосъстоятелност.

Това не е първият път, в който Путин се пробва да свърже актуалното демократично определено държавно управление на Украйна с всеобщото ликвидиране на украински евреи през Втората международна война от нацистките окупатори на Съветска Украйна и техните локални сътрудници.

Еврейската еднаквост на Зеленски

Самият Зеленски, който е рускоговорящ и беше демократично определен през 2019 година, съобщи, че някои от братята на дядо му са били убити по време на нацисткия Холокост, и неведнъж отхвърли съветските обвинявания, че е подкрепял неонацистите в Украйна.

Путин съобщи пред съветския ефирен кореспондент Павел Зарубин, че “Западните рядкости сложиха отпред на модерна Украйна човек – етнически евреин, с еврейски корени, с еврейски генезис ”.

“И по този метод, съгласно мен, те като че ли прикриват една антихуманна същина, която е в основата … на актуалната украинска страна ”, сподели съветският президент, като добави: “Това прави цялата обстановка извънредно отвратителна, защото един етнически евреин прикрива прославата на нацизма и прикрива тези, които преди време са управлявали Холокоста в Украйна – а това е изтребването на милион и половина души. ”

В отговор на молба за коментар от “Джерусалем пост ” съветникът на украинския президент Михайло Подоляк съобщи, че самият Путин е непоносим, “когато се пробва да оправдае всеобщи закононарушения против жители на друга страна с чудовищна неистина ”.

Путин изважда нацистката история

През юни Путин съобщи на стопански конгрес в Санкт Петербург, още веднъж без доказателства, че някои евреи считат Зеленски за срам за народа си, като прекъсна личното си послание, с цел да покаже фрагменти от кинохрониката за нацистките зверства в Украйна.

През януари съветският външен министър Сергей Лавров получи изострен укор от Белия дом за това, че упрекна Вашингтон, че сплотява европейските страни, с цел да реши “руския въпрос ” по същия метод, по който Адолф Хитлер е търсил “окончателно решение ” за премахване на европейските евреи.

Историкът от Йейлския университет Тимъти Снайдър съобщи, че най-малко 1,7 милиона руски евреи са били убити от германците и техните сътрудници до края на 1942 година

Опитите на съветския президент обаче служат като основа на съветската агитация посредством цинично опълчване сред еврейн (Зеленски) и евреите.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР