Нека поговорим за реалните реалности утре... Генералният инспектор на Бундесвера

...
Нека поговорим за реалните реалности утре... Генералният инспектор на Бундесвера
Коментари Харесай

Подоляк: Армиите на Германия и други европейски страни не са в състояние да се защитят срещу РФ. Дайте ни ресурс и Украйна ще се превърне в непревземаема стена пред Русия

Нека поговорим за действителните действителности на следващия ден... Генералният контрольор на Бундесвера Карстен Бройер прикани германците... се готви за отбранителна война, само че признава, че в настоящето си положение немската войска е неспособна да отбрани страната си и съдружниците от НАТО. Това са единствените действителни действителности. Което, апропо, Руската федерация чудесно схваща, заради което постоянно се е държала предизвикателно в Европа. Това написа в Telegram съветникът на ръководителя на президентската администрация в Украйна Михаил Подоляк.
 
" Ясно е, че нито Германия, нито която и да е друга европейска страна би трябвало да бъде подложена на критика за това – десетилетията спокоен живот в Европа накараха мнозина да повярват във опцията за безконечен мир, успеваемостта на интернационалното право и бизнес ориентацията на Русия да вземем за пример. Всеки прави неточности, само че ще отнеме години, с цел да се поправи тази неточност – построяването на войска, способна да се опълчи на съветската военна машина, лишава време.
Сега този път дава на Европа ефикасна опозиция против Украйна. Въоръжените сили на Украйна потвърдиха, че могат, способни са и ще унищожат съветските военни качества и очаквания за владичество. Дайте ни нужните запаси и Украйна ще се трансформира в непревземаема стена, която ще ни разреши да възстановим световната сигурност ", акцентира той. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР