Нека не всички депутати да се чувстват мишоци. Има такъв

...
Нека не всички депутати да се чувстват мишоци. Има такъв
Коментари Харесай

Проф. Коста Костов: Не всички депутати са мишоци

Нека не всички депутати да се усещат мишоци. Има подобен прийом, да акцентираш. За мен мишоци са тези депутати, които позволяват да се преглеждат такива текстове изобщо. Така отговори професор Коста Костов на въпрос, дали още твърди, че депутатите, дали своят вот за наказания и пробация на медици, са мишоци.
Днес герои в България не са политиците, депутатите, олигарсите - днешните герои са лекарите, медицинските сестри, санитарите, аптекарите. Трябва да ги поддържаме. Да им носим оръжие, боеприпаси. А не опрян револвер до главата, безапелационен бе лекарят пред bTV.

Много пъти сме хулиили народа. Но през днешния ден имам една хубава дума за нашия народ - мил народ. Ние не сме малтретирали непознати нации, Ние сме дребен народ с богата история.

Днес желая нашият народ да покаже, че ни мерят с дребен критерий, по този начин разяснява той ръкоплясканията вечер по адрес на медиците.

Коне - вихрогони са българските медии. Едно общество, което е трансформирало своите лекари и поети от вихрогони в товарни коне, това общество се е трансформирало от манеж в обор. Искам да излезем здрави от болестта и отново да излезем на манежа, съобщи професорът.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР