Нека не сме нация страхливци, които не забелязват агресивната война

...
Нека не сме нация страхливци, които не забелязват агресивната война
Коментари Харесай

Навални зове към протести: Путин не е Русия

Нека не сме нация страхливци, които не виждат нападателната война на нашия вманиачен цар, споделя рецензия на Кремъл
Критикът на Кремъл Алексей Навални приканва руснаците към ежедневни митинги против военните дейности на Русия в Украйна.

Говорителката му написа в Туитър

„ Алексей Навални приканва хората да излизат на демонстрации против войната всеки ден от 19 ч., а през уикендите от 14 ч. на основните площади във вашите градове, където и да сте “, написа Кира Ярмиш.

„ Ние - Русия, желаеме да бъдем нация на мира. Уви, в този момент малко хора биха ни нарекли по този начин. Нека най-малко не се трансформираме в нация от уплашени безмълвни хора. В страхливци, които се преструват, че не виждат нападателната война против Украйна, отприщена от нашия явно вманиачен цар “, гласи известието, оповестено от профила на Навални в обществената мрежа.

„ Аз не мога и няма да мълча и да виждам тази полуда “, споделя той и акцентира, че не може в 21 век хората да гледат по малкия екран танкове, бомбардирани къщи и закани за нуклеарна война.

„ Путин не е Русия “, споделя Навални.

Той е най-изявеният критик на президента Владимир Путин и от март излежава присъда от две години и половина за нарушение изискванията на освобождение под гаранция.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР