Нека хороскопът на Марица донесе много късмет през новата седмица! ОВЕН Бързо

...
Нека хороскопът на Марица донесе много късмет през новата седмица!
ОВЕН
Бързо
Коментари Харесай

Нови приятелства за Водолеите, тежък ден за Раците

Нека хороскопът на " Марица " донесе доста шанс през новата седмица!
ОВЕН
Бързо ще се справите със комплицирани проблеми. Струва си да се заемете с тях допустимо най-рано, тъй като точно сутринта поддръжката на звездите ще бъде изключително забележима. Със сигурност ще има хора, които са подготвени да ви оказват помощ, да споделят опита си или да предложат по какъв начин е най-добре да постъпите.
ТЕЛЕЦ
Запазете успокоение, без значение какво се случва към вас. Това ще бъде задоволително, с цел да избегнете компликации и неприятности, както и разгорещени разногласия, които могат да скапват връзките с другите. Опитайте се да не бързате. По-късно се наслаждавате на далновидността, проявена през днешния ден.
БЛИЗНАЦИ
Не приемайте на съществено недоразуменията, които могат да зародят при започване на деня. Разбирането с другите в този миг ще бъде мъчно, само че не би трябвало да се поддавате на провокации. Намерете метод да туширате напрежението. Ще се появят положителни хрумвания за работа и ще може да започнете да ги изпълнявате.
РАК
Денят ще е претрупан. Ситуацията ще изисква да сте внимателни и деликатно да обмисляте стъпките си. Решенията, взети небрежно, надали ще бъдат верни. Ако се опитате неотложно да приложите всички хрумвания, които са се появили, по-късно може да съжалявате.
ЛЪВ
Денят е подобаващ за бизнес връзка и срещи с хора, които бихте желали да видите като свои съдружници. Ще бъде елементарно да ги привлечете на своя страна. Дори тези, от които въобще не сте го очаквали, могат да поддържат вашите хрумвания. Вероятни са оферти за съдействие или нова работа.
ДЕВА
Денят ще бъде доста кондензиран с страсти и потребен. Ще се захванете с нещата, които от дълго време сте отлагали, и бързо ще постигнете триумф с тях. Понякога ще би трябвало да решите няколко казуса едновременно, само че няма да изпуснете нищо от взор. Ако имате потребност от помощ, няма да е мъчно да я получите.
ВЕЗНИ
Денят е съвършен за предприемане на нещо ново и за вдишване на самодейност в бизнеса. Ще извършите свършите работа и няма да ви отнеме доста време, с цел да разрешите някои сложни проблеми. Денят е подобаващ за учене - бързо ще постигнете първите триумфи, само че ще разберете и какво ви е мъчно.
СКОРПИОН
Денят е подобаващ за съществени каузи. Може да не съумеете да ги приключите през днешния ден, само че разполагате с задоволително време по тази причина. Важно е да не губите време за дреболии и да не се разсейвате. Вслушайте се в интуицията си - тя ще ви подскаже по какъв начин да действате най-добре. Бъдете по-внимателни във всичко, обвързвано с парите.
СТРЕЛЕЦ
Бъди деликатни. Това не е най-лекият ден, само че няма да допуснете съществени неточности, в случай че не бързате. Бъдете изключително деликатни, когато става въпрос за пари. По-добре избягвайте ненужните разноски и не купувайте неща, от които не се нуждаете. Възможни са необикновени срещи, които ще ви създадат мощно усещане.
КОЗИРОГ
Денят ще е доста удобен за другарство. Лесно ще се разбирате с хората и ще извършите положително усещане на тези, които срещате за първи път. Много от вас ще съумеят да се помирят с тези, с които са в спор. Личните връзки, които са били напрегнати, ще станат по-хармонични.
ВОДОЛЕЙ
Денят ще е богат и забавен. Ако не губите време, ще извършите доста потребни неща за себе си и за другите. Ще съумеете да намерите общ език с тези, с които не сте се разбирали преди. Възможно е да имате нови съдружници, които на по-късен стадий ще станат ваши същински другари.
РИБИ
Ще упорствате и ще постигнете това, към което от дълго време се стремите. Ще съумеете да решите проблеми и да се справите с това, което другите не са съумели да създадат. Деловите договаряния могат да бъдат по-напрегнати, в сравнение с сте очаквали, само че все пак ще завършат по най-благоприятния метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР