Нека да видим кое цвете подхожда най-много на различните зодиакални

...
Нека да видим кое цвете подхожда най-много на различните зодиакални
Коментари Харесай

Какво цвете подхожда най-много на всяка зодия?

Нека да забележим кое цвете подхожда най-вече на другите зодиакални знаци. Това може да ви помогне, в случай че желаете да подарите букет на безценен човек, само че не знаете какъв да бъде той.

Овен: Нарцис

Духът на чист въздух, който Овенът канализира със своя знак, започващ астрологичната година отначало, е комбиниран най-добре с това цвете.

Нарцисите се пукат рано и символизират ново начало. В северното полукълбо нарцисите цъфтят тъкмо към пролетното равноденствие - периодътна Овена.

Телец: Лилия

Лилиите символизират лоялност и изобилие, което е идеално допълнение към чувствената природа на Телеца. Kато цяло, защото Телците са сетивно насочени хора, ръководени от Венера (планетата на любовта и привързаността), в действителност е мъчно да сбъркате с какъвто и да е флорален букет. Като земен знак Телецът е надълбоко надъхан към природата и нейните ритми, напомняйки ни да опростим, да се приземим и да се върнем към сетивата си.

Близнаци: Лавандула

Изключително адаптивни и общитителни, имаме чувството, че Близнаците са на всички места към нас. Ако им подарите вързоп прясна лавандула, това значи, че сте създали подобаващия избор. 

Те обичат успокояващия мирис на лавандулата.

Рак: Бяла oрхидея

Раците обичат да се грижат за нещата, тъй че нежната орхидея е превъзходен избор. Белите орхидеи символизират непорочност, страхопочитание и примирение, тъй че те са прелестен подарък за този непретенциозен, любящ знак.

Лъв: Слънчоглед

Слънчогледите най-лесно могат да бъдат открити тъкмо в интервала на зодия Лъв.Тези цветя постоянно умеят да насочват вниманието право към себе си, сходно на самите Лъвове. 

Дева: Бяла роза

Трудно е да се обърка с такова чисто, постоянно цвете като бялата роза. Девите обичат минимализма. 

Везни: Лале

Приятните миротворци от зодиака, Везните, са привлечени от лалетата, които символизират дълбока и безусловна обич.  Макар лалетата да се оферират в огромно многообразие от цветове и нюанси, в никакъв случай няма да сбъркате в избора си.

Скорпион: Червена роза или здравец

Интензивният Скорпион заслужава цвете с сходен жар и алената роза е съвършеният избор. Скорпионите изпитват естествена жадност за фамилиарност и алената роза е просто сродната им душа.

Стрелец: Карамфил

 Стрелците жадуват за завършения и магията на незнайното. Така че, може да се погрижите и за копнежа им по далечния неразучен небосвод, като изберете това извънредно цвете, което да ги зарадва.

Козирог: Теменужки

Устойчивите цветя са превъзходен подарък за работливия и твърдоглав Козирог. Смята се, че думата „ теменуга “ произлиза от френската дума от средата на 15 век „ penser “, което значи да мислим или размишляваме - и двете са подобаващи за този систематичен знак на Земята.

Теменужките са измежду първите цветя, засадени при започване на пролетта и в случай че те се развиват добре, тревистите трайни насаждения могат да се връщат година след година. 

Водолей: Ирис

Ирисът е пролетно цвете, което е знак на вяра и упоритост. С омбре-оцветяване ирисите притеглят вниманието - тъкмо както Водолеите. Ирисите също са въплъщение на фънки, еклектични, необикновени и странни във флоралната сфера и в случай че това не е типичен Водолей, не знам какво е. Ирисът също съставлява началото на ново другарство, както и съживяването на остарялото. 

Риби: Хортензия

Хортензиите символизират страст, схващане и признателност, което ги прави съвършен подарък за Риби, защото родените под този знак постоянно се считат за най-съпричастните и състрадателни от зодиака.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР