Нека да видим какво могат да очакват представителите на зодия

...
Нека да видим какво могат да очакват представителите на зодия
Коментари Харесай

Какво да очакват Рибите до края на август?

Нека да забележим какво могат да чакат представителите на зодия Риби до края на този летен месец:

Със свързването на Слънцето и Меркурий в 6 -ти дом на Рибите ще има потребност да се обърне внимание на по-монотонни въпроси, като работното ви място, метода на живот и вашето здраве. Това не би трябвало да е корав неправилен развой, защото Меркурий ще внесе доста динамичност в тези области на живота ви.
 5 брутални истини за дамите от зодия Риби 5 брутални истини за дамите от зодия Риби
Нека чуем за дамите от зодия Риби от първо лице! Ето кои са те: 1. Тя е интуитивна и се доверява на възприятията си повече от всичко. Н...

Този месец внася добра доза сила Дева в живота ви. Това евентуално е надалеч от това, което желаете, само че от време на време би трябвало да излезем от страната на фантазиите и да навлезем във физическия свят. Необходимо е да увеличите естествения си искра, което е централната тематика на този сезон на Лъв. Марс ще си проправя път през Дева през целия месец. Тъй като това се случва във вашия 7 -ми дом, това може да донесе доста възмущение и отчаяние, че сте държали страсти, потиснати дълбоко в душeвността си. Обърнете внимание по какъв начин насочвате тази сила. Може да сте склонни да си изкарате нервите върху хора, които не го заслужават. 

Нещо, което се случва през 2021 година, само че ще има изключително значение този месец, е преносът на Северния възел във вашия 4-ти дом. Марс, който непрестанно ще минава през вашия 7-ми, ще направи къс квадрат със Северния възел. Това може да ви накара да се почувствате непризнати и това в никакъв случай не е елементарно да се преодолее. От друга страна, това също може да бъде превъзходен източник на мотивация, до момента в който се пробвате да докажете качествата си. Бъдете деликатни, до момента в който се пробвате да докажете това пред себе си.

На първо място, би трябвало да сте наясно с всичко, на което сте способни, а външното валидиране би трябвало да бъде единствено благополучен бонус. Помислете за вашето семейство, дом и детство като източник на тази липса на убеденост може да идва от вашето минало. Трябва в действителност да отделите време с това и да намерите източника на това отчаяние, с цел да можете да го захванете в зародиш. Скоро нещата ще станат по-управляеми; това е последният сектор.

В този месец има опция да преоткриете метода си на живот, съществуване и мислене. Този месец се отбелязва от Лъв Новолуние на 8 -ми дом. Уран, който минава през вашия 3-ти дом за известно време, ще повлияе, добавяйки непокорен звук към този нов цикъл. Този пренос ще ви даде дух на герой за независимост и това ще бъде пренесено посредством вашето изкуство, тирада и даже метода, по който мислите за света. Луната може да ви изключи от света, само че това ще бъде отлично време да извършите някаква работа в сянка. Това е време за изчистване на всички тъмни неща, които ви тормозят.
 4 качества, които представителите на зодия Риби търсят в своя сътрудник 4 качества, които представителите на зодия Риби търсят в своя сътрудник
Родени сред 19 февруари и 20 март, Рибите са воден знак. Родените в Риби хора са привързани и съпричастни, грижовни и състрадателни. Т...

На 22-ри ще има съблазнително Пълнолуние във Водолей в небето, което ще докара до привършване на този трансформиращ месец. Това ще се случва във вашия 12-ти дом, отключвайки подсъзнанието ви, с цел да изследвате вътрешната си душeвност. Тогава ще се освободите от цялото самоунищожително държание.

Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР