Нека да споделя с вас една истинска история и няколко

...
Нека да споделя с вас една истинска история и няколко
Коментари Харесай

5 урока, които повечето хора научават твърде късно

Нека да споделя с вас една същинска история и няколко значими урока за живота. Ровейки из пощата си попаднах на имейл от читателка на име Клеър, който незабавно притегли вниманието ми. Имейлът беше озаглавен „ Вашата книга ми даде мощ, когато умирах ”.

Първият параграф на писмото й гласеше следното: „ Исках да ви благодаря, че ми дадохте вяра и мощ. Докато бях в болница през последната година, борейки се с израстък, прочетох вашата книга. Вашите думи приповдигнаха духа ми, тъкмо в миг, когато се нуждаех най-вече от това. Но вярвате или не, преди година лекарите ми дадоха 25%шанс да се изцелявам, които се трансфораха в 99,9% тази заран, когато докторът ми публично удостовери, че туморът ми е в цялостна ремисия. ”.

Невероятно! Помислих си – каква смела жена, какъв въодушевяващ поврат на нещата. Тя завършваше своя мейл с думите: „ Аз съм толкоз признателна, че ще имам опцията да върша нещата, на които вие ме научихте в моя втори късмет в живота. ”

Преди всичко, нейният имейл ми подсети, че доста от нас изчакваме прекомерно дълго, с цел да изживеем живота си по най-хубавия метод. Непрекъснато отлагаме нещо за утрешния ден. И по този начин преди да се осъзнаем си задаваме въпроса „ Как стана толкоз късно, толкоз скоро? ” Не позволявайте това да сте вие! Като Клеър превърнете днешния ден в начало на вашия втори късмет за живот. Дайте си време да разберете себе си. Осъзнайте какво желаете и от какво се нуждаете. Отделете време за опасности. Отделете време за обич, смях, рев, обучение и амнистия. Животът е по-кратък, в сравнение с наподобява.

Ето 5 неща, които би трябвало да осъзнаете преди да е станало прекомерно късно.

1. Този миг е вашият живот  – животът ви не е в моментите сред раждането и гибелта. Вашият живот е сред в този момент и идващото вдишване на въздух. Настоящето – тук и в този момент – е всичкият живот, който получавате. Така че изживявайте всеки миг на макс, в мир и естетика, без боязън и съжаления. И правете най-хубавото, на което сте способни с това, което имате в този момент; тъй като това е всичкото, което може да очаквате от някой, в това число и от вас самите.

2. Животът не е доста дълъг  – това е вашият живот и вие би трябвало да се борите за него. Борете са за това, което е вярно.Борете се за това, в което вярвате. Борете се за значимите неща. Борете се за хората, които обичате и не забравяйте да им казвате какъв брой доста значат те за вас. Осъзнайте, че тъкмо в този момент сте късметлия, тъй като към момента имате късмет. Затова спрете за миг и си помислете. Какво още би трябвало да извършите, започнете го още през днешния ден! Има единствено още толкова  доста утрешни дни.

3. Жертвите, които вършиме през днешния ден ще ви донесат дивиденти в бъдеще  – когато става въпрос за усилена работа, с цел да постигнете фантазия – да получите тапия, да изградите бизнес или всяко друго персонално достижение, което лишава време и ангажимент – едно нещо би трябвало да се запитате: „ Искам ли да изживея няколко години от моя живот както доста хора не биха желали, с цел да мога по-късно да прекарам остатъка от живота си по този начин като доста хора не биха могли да си разрешат? ”

4. Връзката с вас самия е най-важната връзка, която имате  - щастието е когато вие сте удовлетворени от себе си без да се нуждаете от утвърждението на някой различен. Трябва първо да изградите постоянна връзка със себе си преди да имате здрава връзка с някой различен. Вие би трябвало да се чувствате потребни и допустими в личните си очи, тъй че да бъдете в положение да погледнете решително в очите на хората към вас и да се свържете с тях.

5.  Зад всеки прекрасен живот се крие някакъв тип болежка. Ти се движиш и падаш, правиш неточности и се проваляш, само че от всичко това ставаш по-силен – ти живееш и се учиш. Ти си човек, не си съвършен. Ти си ранен, не надвит. Замисли се какъв скъп подарък е да израснеш посредством тези прекарвания – да дишаш, да мислиш, да се бориш и да преодоляваш неща в гонене на нещата, които обичаш. Да, от време на време ще се сблъскваш с душевна болежка по пътя си, само че това е дребна цена, която би трябвало да заплатиш за неизмерими моменти на наслада и обич. Ето за какво би трябвало да продължиш да правиш стъпки напред, даже и когато те боли, тъй като знаеш, че вътрешната мощ, която те е довела толкоз надалеч, може да те заведе до края на пътя.

И знай, борейки се с тези стъпки, ти не си самичък. Много хора са с теб тъкмо в този миг, работейки крепко, с цел да се почувстват по-добре, мислейки по-ясно, насочвайки живота си в вярната посока

Мениджър Нюз

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР