Нека да не анализираме прогнози – това работа на специалисти

...
Нека да не анализираме прогнози – това работа на специалисти
Коментари Харесай

Георги Георгиев от ГЕРБ-СДС нападна: Васил Терзиев е Мистър дигитализация“ , а Ваня Григорова Мис национализация“

„ Нека да не проучваме прогнози – това работа на експерти социолози. От политиците се чакат решения. Това видях в действителност и от десетките срещи с жители, които имах тези дни “.

Така Георги Георгиев, претендент за общински консултант на София от ГЕРБ-СДС, отговори на въпроса дали прогнозните резултати за групировката са щели да бъдат разнообразни, в случай че той е бил претендентът за кмет на локалните избори в София. Социологическите прогнози все още слагат Антон Хекимян на второ място след Васил Терзиев от ПП-ДБ.

„ За всеки проблем Васил Терзиев споделя „ Дигитализация “. Тоест единият претендент е „ Мистър цифровизация “, а госпожа Григорова споделя – „ Национализация “. Тоест тя е „ Мис национализация “. Ние вървим напред със стандартите “, съобщи Георги Георгиев в ефира на " Тази заран ".

„ Битката, която следва, не е просто сред Антон Хекимян, Ваня Григорова и Васил Терзиев. Васил Терзиев и Ваня Григорова за мен са едно и също – те са пълномощници на Кирил Петков и Корнелия Нинова. Разбира се, че Антон Хекимян ще бъде на балотаж “, разяснява още той.

В ефира на „ Тази заран “ той сподели фотография на най-новия бул. в столицата. 

„ Филип Кутев “ е шестлентов бул., който свързва „ Симеоновско шосе “ и „ Г. М. Димитров “ с бул. „ Черни връх “. За да стигнем до тук, минахме през отчуждаване на терени, през изкупуване на част от тях, градоустройство. Това е методът да се борим с трафика в града “, разяснява Георгиев.

Той сподели и втора фотография – на 4-етажен паркинг за 310 автомобила в „ Надежда “. Втори подобен ще има и в „ Слатина “. За новия мандат са планувани 7 такива паркинга.

„ В рамките на тези 30 дни ние сме един до друг с Антон Хекимян и виждам по какъв начин реагират хилядите жители, с които той се среща, и какъв брой бързо реагира и той на поставените от тях проблеми. Дори си дописахме програмата в придвижване по нови хрумвания, които има “, означи Георгиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР