Нека бъдем честни - всички обичаме да ядем. Особено вечер

...
Нека бъдем честни - всички обичаме да ядем. Особено вечер
Коментари Харесай

9 храни, които може да хапвате вечер, без да се чувствате виновни

Нека бъдем почтени - всички обичаме да ядем. Особено вечер преди лягане. Но толкоз доста пъти ни се припомня, че това е неприятна концепция и каквото и да хапнем се лепи по нашите бедра. Въпреки това, последните изследвания демонстрират, че нещата не се случват тъкмо по този метод и има артикули, които може да ядете през нощта, без да трупате килограми. Разбира се, ключът се крие в умереността, тъй че не забравяйте това. Представяме ви лист с храни, които имат огромно наличие на протеини и малко количество захар.

1. Сирене

Отново - сдържаност, сдържаност, сдържаност! Когато предлагаме сирене за вечерна закуска, имаме поради късче, а не цялостен кг. Този артикул съдържа огромно количество фибри, които оказват помощ за насищане на тялото до идващия ден. Може да употребявате нискомаслено сирене като вечерна закуска, с цел да поддържате тежестта под надзор.

2. Извара

Изварата съдържа казеинов протеин. Той се усвоява извънредно постепенно от организма. Това го трансформира в един от най-хубавите протеини за вечерна закуска, защото покачва възприятието на задоволеност.

3. Хумус

Хумусът е превъзходен източник на протеини. Особено, в случай че е подготвен в домашни условия. В случай че сте гладни, пръчиците от моркови и целина, потопени в хумус, са чудесна алтернатива.

4. Кисело мляко

Учените са потвърдили, че киселото мляко е идеално за вечерна закуска. То съдържа огромно количество протеини, малко мазнини и съвсем никаква захар. Добавете плодове към него, с цел да го извършите още по-вкусно.

5. Крекери

Когато приказваме за крекери, имаме поради пълнозърнести със комплицирани въглехидрати и ниско наличие на калории. Добавянето на малко хумус, извара или парче сирене може да ги направи даже още по-апетитни.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР