Нека бъдем честни, в центъра на Европейския съюз са християнските

...
Нека бъдем честни, в центъра на Европейския съюз са християнските
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Трябва да върнем нормалността в семейството

Нека бъдем почтени, в центъра на Европейския съюз са християнските полезности. Това съобщи вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов в ефира на Нова телевизия.

По думите му в Европа и в България има демографски срив. Трябва да се постараем да върнем нормалността в фамилиите, счита патриота.

"Полът е биологична категория, а не обществена ", изясни водачът на Вътрешна македонска революционна организация. Според него обществото би трябвало да отговори утвърждава ли еднополовите бракове.

"За страдание, една добра концепция - да се реши казусът със фамилното принуждение и насилието против дами, е опорочена с опита да се пробута и по този начин наречената "джендър идеология ". В някои от членовете и наредбите на Истанбулската спогодба се постановат понятия като "социален пол ", "нетрадиционни функции на пола ", несъгласен е вицепремиерът.

Не евроскептикът,а еврореалистът се обажда у Красимир Каракачанов.

Вицепремиерът Каракачанов не желае работа на парче при референдума. Той е срещу да се питат жителите желаят или не Истанбулската спогодба, тъй като по-късно може да пристигна друга спогодба. Важно било да се разбере по какъв начин гледа обществото на сериозните проблеми.

След като ратификацията на Исатнбулската спогодба мина през Министерски съвет и стигна до Народното събрание се развихри плевел спор освен в обществото, само че и измежду политическите партии. Освен от Вътрешна македонска революционна организация и "Атака ", от Българска социалистическа партия също се оповестиха срещу ратификацията, като дадоха поръчка и за образуване на референдум. Само няколко дни откакто обявиха това, социалистите обаче смениха въпроса. Позицията на Българска социалистическа партия беше разкритикувана обаче от някогашния водач и в този момент ръководител на ПЕС Сергей Станишев. Да провежда референдум още тогава се закани и Красимир Каракачанов.

Миналата седица и президентът Румен Радев се разгласи против ратификацията на Истанбулската спогодба. Той назова конвенцията зле написан закон.

Припомняме съдружният сътрудник на Каракачанов - Валери Симеонов разяснява концепцията на сътрудника си за референдум за гей браковете като глупотевина.

Красимир Каракачанов изясни, че се усеща задоволително възрастен, с цел да има свое мнение.

Той не си е разрешавал да подлага на критика сътрудник посредством медиите. Каракачанов не е разговарял със Симеонов тези дни стана ясно от думите му.

"Ако Симеонов беше поискал да разясняваме тематиката, преди да се изплющи по медиите, щях да му обясня. Аз не можах да схвана дали той е срещу референдума или за нещата, за които желая да се организира той ", изясни Каракачанов.

Коалицията ще я има, в случай че взаимно почитание и всички си вършим работата, изясни Красимир Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР