Нека бъдем честни, познавате ли някой по-решителен от вашия приятел

...
Нека бъдем честни, познавате ли някой по-решителен от вашия приятел
Коментари Харесай

10 любопитни факти за Овните

Нека бъдем почтени, познавате ли някой по-решителен от вашия другар Овен? От 21 март до 19 април се раждат първите и най-смелите знаци на Зодиака. Ето няколко забавни обстоятелства за тях:

 

Като първи знак на зодиака, те са смели и амбициозни. Това си проличава още от детските им години, когато са поемали огромни опасности, качвайки се на най-високото дърво или пък карайки колело с гневна скорост. Овните имат огромни проекти за живота си, стремят се към висши цели, желаят да реализират непостижимото и в действителност постоянно съумяват. 

 

 

Те постоянно са подготвени за предизвикателство. Всъщност, в случай че липсва детайла на компликация, изненада, предизвикателство и прочие Овните изпадат в заспалост, меланхолия и не виждат смисъл да не престават напред. Затова, в случай че животът не им дава предизвикатества, те сами си намират такива. 

 

 Добави изложение

 

Те са буйни и уверени водачи. Увереността им е заразна и работи мотивиращо за близките. Това им оказва помощ по пътя към постигането на една или друга групова цел, тъй като Овните елементарно съумяват да образуват екип, да завоюват доверието на хората и да реализират високите цели, които са си сложили. 

Овните са директни в метода си, без да отделят време за непотребни детайлности. Те нямат време за губене, хора на действието са и не хабят непотребни думи и дейности. 

 

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР