Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има нужда

...
Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има нужда
Коментари Харесай

Въпрос: Какво първосигнално възбужда жените?

Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има потребност от едни чифт сръчни ръце в допълнение.

Затова и през днешния ден господата, който могат да овладеят теча в банята, да сменят без старания гумата на колата и могат да заковат някой и различен гвоздей, възбуждат неистово дамите. Нежният пол разполага с " сензори ", които, когато засекат и отчетат другите мъжки умения, ги трансформират в показа за качествата на мъжете и в " упражненията за двама в  легло ".

„ Редица проучвания демонстрират, че мъж, занимаващ се с по-женски отговорности като почистване, пране и стоене зад печката, по-рядко изпитва жадност за фамилиарност. Господата, които дават отговор повече за поправянето на разнообразни повреди и поправки вкъщи, са доста по-настървени за секс. Жените регистрират тези сигнали и работят първосигнално. "

Това обаче, не значи, че романтиката и " женските отговорности " би трябвало да бъдат загърбени: " В никакъв случай не ви приканвам да забравите за романтиката. Дамите постоянно са харесвали концепцията, техният обичан да им подготви чудесна вечеря, а не да отпушва канала. С две думи, жадните за завършения господа би трябвало да схващат от всичко и да са подготвени да реагират съгласно обстановката ", споделя с доза комизъм сексологът Питър Смит.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР