Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има нужда

...
Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има нужда
Коментари Харесай

От какво се възбуждат жените?

Нежната половина на човечеството още от праисторически времена има потребност от едни чифт сръчни ръце в допълнение. Затова и през днешния ден господата, който могат да овладеят теча в банята, сменят без старания гумата на колата и могат да заковат някой и различен гвоздей, възбуждат неистово дамите. Датчиците на нежния пол незабавно засича и разчита в другите мъжки умения на мъжете техните качества в леглото, написа "Всеки ден ".

„ Редица проучвания демонстрират, че мъж, занимаващ се с по-женски отговорности като почистване, пране и стоене зад печката, по-рядко изпитва жадност за фамилиарност.

Господата, които дават отговор повече за поправянето на разнообразни повреди и поправки вкъщи, са доста по-настървени за секс. Жените регистрират тези сигнали и работят първосигнално.

В никакъв случай не ви приканвам да забравите за романтиката. Дамите постоянно са харесвали концепцията, техният обичан да им подготви чудесна вечеря, а не да отпушва канала.

С две думи, жадните за завършения господа би трябвало да схващат от всичко и да са подготвени да реагират съгласно обстановката ", усмихва се сексологът Питър Смит.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР