Нежната двойка Диляна и Вяра, които сключиха лесбийски брак през

...
Нежната двойка Диляна и Вяра, които сключиха лесбийски брак през
Коментари Харесай

Лесбийки чакат бебе

Нежната двойка Диляна и Вяра, които подписаха лесбийски брак през месец май, чакат първото си бебе! Малчуганът би трябвало да се появи тъкмо година след сватбата им. Това признаха самите те. Поводът бе нестихващото неодобрение по отношение на появилите се из страната билбордове за приемливост към еднополовите двойки. В обществена преписка с консуматори фамилията лесбийки признава, че е част от гей обществото, и разкрива, че ще има рожба, написа в. "България през днешния ден ".

"Очакваме първото си дете. И какво, като порасне ще го прокудите в настрана учебно заведение или детска градина?! Ние ли сме най-големият проблем в тая страна ", яростно скочи младото семейство против недоволни консуматори.

Зачатието се случило посредством анонимно донорство. На него се подложила 25-годишната Диляна, която е нежната половинка от фамилията и ще износи плода. Към днешна дата Диляна е сред 3-и и 4-и месец. Бъдещите родителки живеят в Русе, където приготвят дома си за новия член на фамилията. Двете лесбийки сбъдват обещанието си, че ще работят за правоприемник, и споделят, че избират детето да бъде отгледано от две любящи дами, които да назовава мама 1 и мама 2.

Влюбената двойка подписа брак през месец май, а гей вричането им пред Бога стана първото по рода си у нас. Дамите поканиха и духовник, който да ги благослови. На венчавката 25-годишната Вяра облече ефирна бяла рокля, а 41-годишната Диляна бе в бял костюм. Двойката пусна фотоси от специфичния ден в обществените мрежи, на които ясно личат щастието и любовта посред им.

Преди време девойките изрично обявиха, че сексуалността им и разликата във възрастта не ги тормозят ни минимум. Преди да се възползват от донорство, двойката опитвала да зачене няколко пъти посредством инвитро процедури, само че безрезултатно.

Семейството е изрично, че няма да възпитава детето си да бъде хомосексуално, а ще му дадат независимост единствено да избере пътя си.

За предходните си връзки Диляна споделя, че е имала сериозен другар, само че и духовно, и полово й харесва да е повече с жена. Според нея мъжете не се стараели задоволително и с жена е доста по-вълнуващо.

Оказва се, че Диляна не е единствената в фамилията, която има хомосексуални взаимоотношения. Доведената й сестра също си пада по мадами, а 70-годишната им вуйна от 50 година живее на фамилни начела с друга дама.

Вяра твърди, че е мощно разочарована от мъжете в живота си. Въпреки това от първата си несполучлива връзка с мъж тя има 21-годишно дете.

Любовта сред двете пламва преди няколко години. Диляна работи в чужбина и се среща с Вяра от обществените мрежи. Още тогава е наясно със половата си ориентировка. Вяра също не крие, че харесва дами. Двете поддържат връзка близо 8 месеца във фейсбук. Когато Диляна се връща у нас, се срещат.

Дамите описват, че са минали през разнообразни житейски неприятности, с цел да открият любовта си, а през днешния ден са повече от щастливи, тъй като са на път да посрещнат първата си рожба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР