Неизвестните лица, които обраха митницата в Благоевград, са се покатерили

...
Неизвестните лица, които обраха митницата в Благоевград, са се покатерили
Коментари Харесай

Благоевградските крадци проникнали в митницата през покрива, с ъглошайф са срязали две каси

Неизвестните лица, които обраха митницата в Благоевград, са се качили през спешна противопожарна стълба, качили се на покрива и от там влезнали в постройката. Стигнали до едно от вътрешните пространства на третия етаж, употребявано за склад на скъпи движимости. Там с ъглошайф срязали две каси, заяви районният прокурор на Благоевград Борислав Ковачки.  

``
реклама

Ковачки добави, че явно крадците са бързали, защото има разхвърляни сребърни бижута. " Имаме информация, че там са се държали пари, които липсват, съответно цената ще се откри в границите на процеса. В момента тече следствие, прави се оглед на местопроизшествието, а периметърът, който би трябвало да се огледа, е забележителен ", акцентира прокурорът.

По данни на Канал 3, с изключение на огромното количество сребро, са отмъкнали и голяма сума пари - близо 500 хиляди лв. в друга валута.  Бижутата, както и парите, били конфискувани и съхранявани като материални доказателства по разнообразни досъдебни производства за контрабанда.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР