Неизвестни откриха тази вечер стрелба в Крокус Сити Хол в

...
Неизвестни откриха тази вечер стрелба в Крокус Сити Хол в
Коментари Харесай

Терористичен акт в една от най-големите руски концертни зали Crocus City Hall

Неизвестни откриха довечера пукотевица в " Крокус Сити Хол " в Красногорск (Московска област), изтеглят се хора. Това оповестиха за организация ТАСС от оперативните служби.

" В " Крокус Сити Хол " незнайни откриха пукотевица по събралите се преди откриването на концерт на група " Пикник ". В момента тече евакуация на хората ", сподели събеседникът на организацията.

Федералната работа за сигурност заяви, че 40 души са починали и над 100 са ранени, по предварителни данни, вследствие на терористичния акт.

Минимум три незнайни лица, облечени в камуфлажни облекла, съгласно очевидци, са разкрили пукотевица по хората във фоайето и в самата концертна зала преди началото на концерта. По предварителни данни огънят може да е тръгнал от автомат. Събеседници на РБК споделят, че откакто са чули автоматизираните откоси, хората са хукнали на улицата без връхни облекла, почнало е боричкане.

По-късно се появи информация за пушек и детонация в комплекса. Пожарът е с нараснал сан на компликация. Около една трета...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР