Неизвестни мъже пребиха жестоко трикратния световен шампион по кикбокс Александър

...
Неизвестни мъже пребиха жестоко трикратния световен шампион по кикбокс Александър
Коментари Харесай

Пребиха жестоко световния шампион по кикбокс! Пробиха му главата

Неизвестни мъже пребиха грубо трикратния международен първенец по кикбокс Александър Липовой, оповестява " Лайф.ру ". По предварителна информация, спортистът е с пробита глава, написа Пик.

Той и негов другар били пред магазин, когато към тях се доближили няколко мъже. След словесна " престрелка " посред им почнал пердах. В резултат на ударите Липовой получил контузия на главата. Той бил откаран в болница, където раната била зашита, а по-късно се прибрал в дома си. Не подал тъжба в полицията и декларирал, че няма желание да прави това.

Александър Липовой е съветски състезател, трикратен световен първенец по кикбокс. През 2006 година боецът слага нов международен връх по количество нанесени удари в подготвителна зала и влиза в Книгата на върховете " Гинес ". Александър нанася две хиляди удара по подготвителната лапа с крайници и също толкоз с ръце - 4000 удара за 48 минути. 

Липовой е координатор по спорта в програмата на Националния антинаркотичен съюз на Русия също оглавява комисията по спорта в обществената платформа " Едина Русия ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР