Неизвестни автокрадци вилнеят из Враца, научи BulNews.bg. Преди две вечери

...
Неизвестни автокрадци вилнеят из Враца, научи BulNews.bg. Преди две вечери
Коментари Харесай

Само в BulNews.bg: Отктраднаха джипа на известен врачански бизнесмен, опитаха да ударят и втори

Неизвестни автокрадци вилнеят из Враца, научи BulNews.bg. Преди две вечери сръчните джамбази са отмъкнали джипа „ BMW X5 “ на известния предприемач Димитър Григоров. Той е притежател на врачанската компания „ Дигант “, която специализира в производството на самун и тестени произведения и е един от огромните арендатори на земя в района.
Във вторник вечерта Григоров паркирал колата пред дома си зад пожарната и се прибрал. В сряда сутринта предприемачът останал шокиран, когато излязъл и видял, че джипът го няма. Той незабавно подал сигнал в полицията и сега тече следствие. По негова молба обаче казусът не е отразен в формалния бюлетин на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
„ Джипът го владея от 2008-ма година, има застраховка „ Автокаско “, съобщи пред наш кореспондент Димитър Григоров. Бизнесменът бе безапелационен, че няма визия кой може да е откраднал возилото му.
Само на 200 метра от мястото, където била паркирана колата, има камера от общинското видеонаблюдение, откри наша инспекция. Когато се инсталираха камерите беше оповестено, че с тяхна помощ ще бъдат предотвратени и разкрити доста бързо и елементарно разнообразни закононарушения. Предстои да се разбере дали това ще се окаже правилно в тази ситуация.
Същата нощ е изработен опит да бъде отмъкнат и различен джип в града. Автокрадците са пробвали да откраднат и „ BMW X6 “. Апашите проникнали в джипа, само че не съумели да започват мотора, защото електрониката блокирала. Возилото е благосъстоятелност на прочут врачански бизнесмен в производството на дограма.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР