Неизвестен е нанесъл удари на мъж в бързия влак София-

...
Неизвестен е нанесъл удари на мъж в бързия влак София-
Коментари Харесай

Неизвестен нанесе удари на мъж в бързия влак София- Варна

Неизвестен е нанесъл удари на мъж в бързия трен София- Варна. За това алармира до TrafficNews пострадалият Георги Георгиев, който твърди, че на 15 юли е употребявал железопътната линия линия №8657, като е закупил билет за първа класа.
Прочетете още
Мъжът описа, че към 23:40 часа е бил атакуван от незнайно лице от прилежащото купе в наличието на кондукторка. Случката се е разиграла пред очите на останалите пасажери, като пострадалият твърди, че въпросният мъж е нанесъл удари с пестник в лицето и в корема му.

„ Не можах да се защитя, всичко стана доста бързо. Случи се на правата сред Пазарджик и Пловдив и всичко стана поради кондукторката ”, добавя мъжът.

Георгиев твърди, че кондукторката е била подбудител, като случаят се е случил поради нея. Въпреки това в сигнала си той не прецизира какво тъкмо се е случило, само че твърди, че служителката на железниците е отказала да се легитимира, с цел да не носи отговорност.

Мъжът е подал сигнал до 112 и е потърсил здравна помощ, като има изкарано здравно. Георгиев е подал сигнал и до прокуратурата, като упорства причинителят и кондукторката да бъдат открити и осъдени.

TrafficNews съобщи сигнала до Български Държавни Железници, като чакаме и тяхното мнение.

 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР