Неизбежно е. Затягащите се екологични стандарти по света ще направят

...
Неизбежно е. Затягащите се екологични стандарти по света ще направят
Коментари Харесай

BMW M2 ще е последната чиста М-ка с ДВГ

Неизбежно е. Затягащите се екологични стандарти по света ще създадат продажбата на стандартни коли единствено с ДВГ все по-трудна. Евро 7 ще влезе в действие единствено след три години и се чака той да е извънредно рестриктивен, което ще направи живота на фирмите доста комплициран.

Същите тези регулации значат, че дните на стандартните коли единствено с ДВГ са преброени. Затова и електрификацията е в цялостен ход при всички компании, като от тази наклонност няма по какъв начин да не засегне и BMW M.

BMW XM е първият модел, с който BMW M GmbH влиза в електрическото бъдеще, чието произвеждане ще стартира в края на тази година. В изявление за Bimmer Today, връщащият се още веднъж отпред на В-дивизията Франк ван Мийл споделя, че BMW M2 ще е последният модел, задвижван само от ДВГ.

BMW M2, със своя редови 6-цилиндров мотор и задвижване на задните колела, ще бъде същинска чиста машина за шофиране. В други коли ще забележим заселваща се електрификация, несъмнено в разнообразни форми, започвайки с 48-волтова електрическа система, минавайки през плъг-ин хибриди и стигайки до чисти електрически автомобили. Погледнато по този метод, M2 ще е последният М-автомобил с чист мотор с вътрешно горене, без никакъв тип електрификация.”

BMW M2 бе отчасти оголен от изтекли скоро в мрежата фотография. Очакваме напълно скоро моделът да бъде показан публично, а производството му ще стартира към края на годината. Интересен факт е, че това ще е един от последните модели, който ще се предлага и с механична трансмисия.

Докато чакаме М2, на 23 юни, по време на Фестивала на скоростта в Гудууд, BMW ще покаже на почитателите и BMW M3 Touring.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР