Неграмотният палячо, който едно чуждо посолство, с помощта на местните

...
Неграмотният палячо, който едно чуждо посолство, с помощта на местните
Коментари Харесай

Петьо П. Блъсков за Кирил Петков: Вечно ухилената тиква реши да признава цар Борис III за фашист, като заяви, че в България имало “фашистки режим”

Неграмотният клоун, който едно непознато посолство, благодарение на локалните си прислужници, конфигурира на чело на България, отиде на крайници да се поклони в страна, която редовно краде и преиначава историята ни, и където хората с българско съзнание са преследвани и унизени, а българските монументи - разрушавани. Това разяснява журналистът Петьо П. Блъсков във връзка днешната аудиенция на премиера Кирил Петков в Северна Македония.

Последва лавина от жалки гафове, присъщи на този мощно стеснен човек, като копчетата на сакото му бяха най-малкото. Клетвопрестъпникът, сподели че България “първа признала РСМ”, което несъмнено е цялостна нелепост. България първа призна независимостта на Бившата югославска република Македония. След това постоянно ухилената тиква реши да признава цар Борис III за фашист, като съобщи, че в България имало “фашистки режим”, показва Блъсков.

Абсурд, който даже организациите на сънародниците ни от еврейски генезис отхвърлят, само че на който съседите доста държат. Цял филм направиха с цел да ни изкарат фашисти. Няма проблеми, палячото на момента съобщи родината. Пука му. А да забележим, какъв брой време ще му отнеме да съобщи и историята, добавя той.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР