Негови представители ще влязат в два региона като кандидати от

...
Негови представители ще влязат в два региона като кандидати от
Коментари Харесай

Цветан Цветанов ще съветва Кирил Петков и Асен Василев, дава хора за листите

Негови представители ще влязат в два района като претенденти от гражданската квота 

Бившият втори в ГЕРБ – ще поучава водачите на Промяната – и за идните предварителни парламентарни избори . На този стадий няма да има публична поддръжка от партията му към Политическа партия и Демократична България, само че се чака негови представители да влязат в един или два района – като представители от гражданската квота, написа 24 часа.

Освен това хора на Цветан Цветанов ще поддържат ПП-ДБ в секционните комисии.

Според изданието някогашната дясна ръка на Бойко Борисов ще си партнира с Политическа партия и Демократична България по-сериозно по време на локалните избори , защото добре познава районите и политическата специфичност по общини.

Самият той в едно от последните си обществени изявления дефинира съставянето на обединението сред Промяната и Демократична България като „ лъч вяра “.

Дълги години на Цветан Цветанов се носеше популярност на непостижим партиен строител и се смяташе, че отдръпването му ще срине ГЕРБ, само че това се оказа мит. След напускането му той основа своя партия, която обаче мъчно събираше даже 1 %, без значение от сътрудниците и конфигурацията, в която се явява.

Цветанов обявява си партията като „ Републиканци за България “, само че цялата му идеология е демократична и доста близка до тази на Демократите в Съединени американски щати, разясняват анализатори.

Днес или на следващия ден се чака отговор и на друга огромна конспирация, обвързвана с листите на ПП-ДБ – дали някогашният шеф на кабинета на Кирил Петков като министър председател и негов непосредствен помощник ще влезе в листите.

Очакваше се тя да заеме второто място в 24 МИР София, където лидер е Христо Иванов. Симпатизанти на Демократична България обаче били изрично срещу. Според тях наличието на щяло да измести фокуса на акцията и от самото начало да се приказва „ за някакви си парапети “.

Същевременно името на Бориславова основава напрежение и вътре в самата Политическа партия, защото работливата юристка от ден на ден взела участие във вземането на значими решения на управлението.

След рухването от власт на кабинета “Петков ” отличничката от “Харвард ” се отдръпна от светлината на прожекторите, само че продължи да е дейна в партията. На изборите предишния октомври не беше претендент за народен представител, само че в този момент част от управлението я вижда на политическата сцена, написа 24 часа.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР