Нефтохимик излезе с официална позиция относно инцидентите по време на

...
Нефтохимик излезе с официална позиция относно инцидентите по време на
Коментари Харесай

Нефтохимик с официална позиция за боя, пострадалият вратар бе опериран

Нефтохимик излезе с публична позиция по отношение на случаите по време на мача с Атлетик (Куклен), играл се през почивните дни. Ето какво настояват шейховете:

" Инцидентът след срещата сред Атлетик (Куклен) и Нефтохимик предходната събота, бе показан от домакините, посредством районните пловдивски медии, като несправедливо нанесен побой от страна на вратаря на Нефтохимик – Ферди Мюмюнов, върху възрастен човек. Тези изказвания са безусловно погрешни и манипулативни.

Това, което се случи е, че по време на първата част от срещата родителите на вратаря, които бяха измежду публиката, бяха нападнати вербално и физически от почитатели на домакините. В опита си да ги отбрани, му бяха нанесени мощни удари от въпросните почитатели в региона на лицето, вследствие на които носът му бе строшен. Днес той претърпя интервенция, която за благополучие мина сполучливо, само че занапред му следва възобновяване.

Въпреки разбираемите претекстове, с които прибегна към разпра, вратарят получи пряк червен картон и Нефтохимик игра през второто полувреме с 10 индивида. Именно поради споделената виновност, в съответната обстановка, Мюмюнов е осъден от БФС с отнемане от спортни права единствено за една среща. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР