Нефтохимик 2010 претърпя драматично поражение в първия си двубой от

...
Нефтохимик 2010 претърпя драматично поражение в първия си двубой от
Коментари Харесай

Найден Найденов: Имаме шансове! Войводина е преодолимо препятствие

Нефтохимик 2010 претърпя трагично проваляне в първия си дуел от втори кръг на Шампионската лига с 2:3 гейма в среща, изиграна в зала " Младост " в Бургас. Ето какво сподели след мача старши-треньорът Найден Найденов:

" Все още не можем да запазим централизация до последно. Играхме необикновено, мога да кажа, че съм удовлетворен от момчетата - това, което демонстрираха в първите два гейма, само че концентрацията ни изневери. Нормално е ненапълно - има две-три млади момчета, които би трябвало да израстват в тези мачове. Надявам се всеки подобен мач да им е потребен и да схващат какво е да играеш против мощни тимове, да държиш централизация. Това беше в основата на загубата, пропукахме се на посрещане, на сервис. Намалихме силата, не можахме да бъдем безапелационни и обратът пристигна. "

" Тренираме сервиса непрекъснато, приказваме, бях им дал картбланш да бъдат спокойни. Но неопитността и несигурността, които към момента витаят, повлияха и не можаха да изпълнят същия сервис ", сподели треньорът.

" Разконцентрирахме се в посрещане, от там - нямаше точност, и центровете станаха сложни за потребление, както и тези, които блокираха добре по краищата. Затова се получи този спад ", добави Найденов.

" Ако излезем в реванша, както в този мач, играем добре, всичко е допустимо. Имаме шансове. Един тим, който има качества и се бори, в идващия мач ще играе още по-освободено. При този резултат би трябвало да играем по-спокойно, с цел да се опитатме да вземем всичко допустимо. Според мен Войводина е преодолимо затруднение - уповавам се да тръгнем, както тук, и да успеем да задържим това движение ", приключи експертът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР