Нееднозначни новини от седмицата Каква е основната тайна на руските

...
Нееднозначни новини от седмицата Каква е основната тайна на руските
Коментари Харесай

Алената линия на Русия: Генерал Армагедон дава отговор за Кримския мост

Нееднозначни вести от седмицата

Каква е главната загадка на съветските червени линии? Няма отговор, само че има версия. Очевидно е, че има някаква основна линия, може би даже не алена, а напряко алена линия - другояче СВО нямаше да стартира. И просто червени - тук има доста хора, комплициране, съмнения и празни закани. В изискванията, когато страната се бори, това даже не е тъжно, а убийствено.

Първоначално алените линии бяха доставките на западни оръжия за Украйна. Бяха изречени страшни думи: " страна на спора ", " законни военни цели "... И в този момент американските " Хаймарси ", френските " Цезари " и даже младоевропейските " Сузани " удрят позициите ни и мирните градове на Донбас.

Червената линия под формата на " офанзиви на територията на Русия " беше издухана от дълго време от витлата на бойните украински хеликоптери, които нападнаха Белгород. Ето за какво никой не обърна изключително внимание на фразата „ офанзивите на територията на анексираните райони ще се смятат за удари на територията на Русия “.

Дебелата алена линия беше Кримският мост. Разбира се, не си струваше да чакаме неотложен отговор, само че един от тези дни ще забележим какъв брой алена е тази линия. Засега жестовете са следните: основана е държавна комисия, а защитата на моста е трансферирана на ФСБ.

Изказвания от самия връх - нула. С изключение на Мария Захарова, която сподели, че след дъжда пътищата са мокри, а след петък идва събота:

„ Реакцията на киевския режим на унищожаването на гражданска инфраструктура свидетелства за неговата терористична природа “.

Може би отговорът ще би трябвало да бъде даден на военачалник Сергей Суровикин, който тази седмица беше назначен за пълководец на СВО. Ето какво да вземем за пример написа за него Евгений Пригожин:

„ Суровикин е най-компетентният командващ в съветската войска. Но той може да работи в сегашната обстановка въз основа на опциите, които има, и разчитайки на обстановката, която му беше предадена от неговите прародители, а тя беше предадена, меко казано, не по най-хубавия метод ".

" Що се отнася до персоналните му качества, мога да кажа едно нещо, че Суровикин е именит човек, той е роден да служи правилно на Родината. Командващият Въздушно-космическите сили, един от най-хубавите експерти по междуродово взаимоотношение, Суровикин си завоюва прозвището " Генерал Армагедон " в Сирия ", продължава шефът на ЧВК " Вагнер ".

Но не на вятъра Пригожин означи, че ще би трябвало да работи „ въз основа на опциите, които има, и разчитайки на обстановката, която му е трансферирана “. До каква степен той ще може да отстоява алените линии на вътрешния съветски (но антируски) хайлайф, поради който украинската инфраструктура към момента е непокътната, а Зеленски умерено се разхожда из Киев? До каква степен ще му бъде разрешено да поправя " обстановката, която му е трансферирана "?

В края на краищата, за това би трябвало да бъде почтено разпознат. Но към този момент се вършат такива оценки:

„ Въоръжените сили през днешния ден разполагат с цялата нужна техника, с цел да обезпечат пълноценно всички подразделения и всеки военнослужещ, както в регионите на специфичната военна интервенция, по този начин и в местата за образование на мобилизираните жители “.

Това съобщи заместник-министърът на защитата на Руската федерация - шеф на Главното военно-политическо ръководство на въоръжените сили на Руската федерация генерал-полковник Виктор Горемикин.

Но в случай че всичко е там, тогава за кого от пролетта доброволците купуват квадрокоптери, термовизионни камери, уреди за нощно виждане, медикаменти, спални чували и други нужни неща, чак до лопати? Защо ръководителите на комисиите по защита и сигурност и за битка с корупцията подписаха писмо до основния прокурор в Държавната дума, с цел да схванат къде е отишло всичко, тъй като в предишното тилът се финансираше напълно?

Защо тогава министър председателят Мишустин подписва държавен декрет, допускащ на районите да купуват артикули с двойна приложимост за мобилизираните за сметка на локалните бюджети?

Като цяло неналичието на удари по сериозната инфраструктура, по центровете за взимане на решения в Украйна наподобява по този начин, като че ли някой тук доста се опасява, че това ще се трансформира в алена линия за груповия Запад. На Русия (за разлика от Украйна, на която са простени даже откровените терористични атаки) това няма да бъде простено и ще бъде допустимо да се не помни за договарянията.

Между другото, Зеленски се изключи от възможен преговорен развой, подписвайки декрет, че договарянията са невъзможни, до момента в който Путин е президент на Русия. Въпреки че това е даже добре, точно отсъствието на Киев в договарянията за ориста на Украйна ги прави най-малко теоретично допустими.

Показателен в този смисъл е коментарът на Илън Мъск, който тази седмица ненадейно излезе със свои хрумвания по какъв начин да се реши украинският спор. Да има нови референдуми, Крим е съветски и като цяло „ по-голямата част от Украйна недвусмислено желае да бъде част от Украйна, само че в някои източни региони има съветско болшинство, което избира Русия “.

И всичко беше наред, стартира полемиката, само че по-късно пристигнаха „ същинските украинци “ и вместо разговор стартира нещо непоносимо.

Онзи ден беше годишнината на Владимир Владимирович. Лукашенко му подари трактор - споделя, че ще сеем дружно. Хубаво би било още преди този момент да се отстранен плевелите от съветското поле и още да се изоре границата - същата тази алена линия да стане разбираема и забележима за всички.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР