Недялко Славов, бивш областен управител на Смолян, е новият председател

...
Недялко Славов, бивш областен управител на Смолян, е новият председател
Коментари Харесай

Бивш областен управител оглави съвета на директорите на МБАЛ – Смолян

Недялко Славов, някогашен регионален шеф на Смолян, е новият ръководител на съвета на шефовете на МБАЛ " Д-р Братан Шукеров " в Смолян, оповестиха от регионалната болница. Той влиза в състава на директорския ръб на мястото на умрелия през 2023г. доктор Стефан Райков.
 
Общото заседание на акционерите избра Недялко Славов за самостоятелен член и ръководител на Съвета на шефовете на МБАЛ - Смолян, осведомят от болничното заведение. Решението за смяна в състава на директорския съвет към този момент е вписано в Търговския указател. Като членове на съвета остават Ваня Величкова, заместник-председател, и доктор Марин Даракчиев, изпълнителен шеф.  
 
Недялко Славов е определен след конкурс, който бе разгласен от Министерството на здравеопазването през ноември предходната година. Славов е роден в Златоград, магистър по стопанска система. Професионалният му опит включва работа като финансов анализатор в ГОРУБСО – Златоград, специалист в Община Златоград. Народен представител е от групата на  ГЕРБ в 41-то Народно събрание и 44- то Народно събрание.
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР