Недоволство във врачанското село Лютидол - след месеци ремонт, републиканският

...
Недоволство във врачанското село Лютидол - след месеци ремонт, републиканският
Коментари Харесай

Път във Врачанско е без асфалт и с отворени шахти

Недоволство във врачанското село Лютидол - след месеци ремонт, републиканският път през селото продължава да е без асфалт и основава неудобства на възрастни и водачи. Пътят минава сред общините Мездра и Ботевград. По трасето има отворени шахти и редица дупки.

Местните споделят, че към този момент има пропаднали коли, като достъпът до парцелите им е усложнен.

Положението е нетърпимо. Искаме да се сложи асфалтова настилка преди зимата. Искаме още дупките да бъдат запълнени, както и да се обезпечи свободен достъп до нашите домове, споделя Димитър Коцев.

От Агенция „ Пътна инфраструктура " обясниха, че в случай че времето разрешава, другата седмица ще бъде положен асфалт. По думите им ремонт е почнал преди 10 месеца, само че от седмица строителните машини са се изтеглили. Цветан споделя, че от както е почнала рехабилитацията, той не е изкарвал колата от парцела си.

В Лютидол има и мъчно преносими хора, които поради разкопания път не могат да отидат даже до магазина. „ Бабите и дядовците са като щурмоваци, с цел да отидат до магазина. Всичките строителни боклуци не са извозени даже ", споделя различен гражданин на Лютидол.

Хората обясниха, че от строителната компания са им дали обещание да завършат ремонта, само че не са дали последна дата. Кметът на селото Никола Николов уточни, че получил увещание от компанията реализатор, че при удобни условия - температури над 5 градуса, ще завършат ремонта.

От Агенция „ Пътна инфраструктура " обясниха, че в случай че времето разрешава, другата седмица ще бъде положен асфалт. Местните предизвестиха, че в случай че това не се случи, ще блокират път Е79.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР