Недоволни жители на Враца споделиха видео, в което се вижда

...
Недоволни жители на Враца споделиха видео, в което се вижда
Коментари Харесай

Недоволен баща към К. Петков: Автобусът на Промяната обгази децата ни

Недоволни поданици на Враца споделиха видео, в което се вижда къде е спрял така наречен „ Автобус на смяната ”- в тревната  площ пред детска площадка.

Според очевидци рейсът е блокирал половината пътно платно и е спрял тъкмо след завой, което е причина за ПТП. Недоволен родител се оплака, че играещите на площадката деца са били обгазени от рейса, който 30 минути е седял на площадката с включен мотор.

" Г-н Петков, имам единствено един въпрос към вас. Как може да спрете пред детския център? Половин час рейсът работи. Нормално ли е да обгазявате децата. Кажете това обикновено ли е, нали сте лице на " смяната ". А сте спрели и на средата на улицата. Паркинтът е там долу. Като не можете да влезете в паркинга, на средата на пътя ли би трябвало да спрете. И то след завой и пешеходна пътека. Това ли е вярното решение? ", декларира създателят на видеото Петър Коцев. 

Кирил Петков обаче не благоволи нито да се спре да разговоря с Петър Коцев, нито пък най-малко да му се извини.

" Киро се скри зад защитата си ", добави в следствие ядосаният татко, чието дете също е било на площадката, въздухът над която е бил натровен от рейса на Политическа партия.
https://www.facebook.com/watch/?v=1146482032602986
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР