Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен

...
Недоволни фенове на ЦСКА са счупили вратите на официалния терен
Коментари Харесай

Фенове на ЦСКА счупиха вратите на Армията и написаха Срам и позор

Недоволни почитатели на ЦСКА са счупили вратите на формалния терен на стадион „ Българска войска “ и са изписали със спрей на вратата на домакинската съблекалня " Срам и срам “, оповестява Gong.bg. Протестната демонстрация на ултрасите се е случила тази нощ след завръщането им в София след злощастния мач от efbet Лига против първенеца Лудогорец в Разград нощес, изгубен с 0:3, съобщи Факти.бг.

И двете порти на формалния терен са срязани, а надписът стоеше до идването на полицията. Заради вандалския акт тази заран органите на реда се заеха да огледат вредите и да проверяват случая. Малко по-късно и представителите на медиите бяха подканени да изоставен комплекса по разпореждане на управлението на ЦСКА.

Феновете на „ алените “ са гневни от следващото бездушно показване на тима, който позволи трето проваляне и има единствено два маркирани гола в първите си шест публични мача през сезона. ЦСКА има единствено един изстрадал триумф с 1:0 против новака в елита Крумовград.

Запалянковците на ЦСКА бяха извънредно разочаровани след отпадането от непретенциозния румънския Сепси с общ резултат 0:6 в квалификациите на Лигата на конференциите, а напрежението се ускори след равенството 1:1 против Славия за състезание на „ Българска войска “ предишния уикенд. Поражението от Лудогорец и най-много държанието на футболистите на „ алените “ в Разград, обаче, е преляла чашата на търпението на ултрасите. Запалянковците упорстват управлението на клуба да вземе незабавни и съответни ограничения, с цел да спре пропадането на тима.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР