Недоволни фенове на Ботев Пловдив се събраха пред клубната база

...
Недоволни фенове на Ботев Пловдив се събраха пред клубната база
Коментари Харесай

Недоволни фенове на Ботев Пд се събраха на клубната база след трансфера на Тодор Неделев

Недоволни почитатели на Ботев Пловдив се събраха пред клубната база в Коматево минути след оповестяването на в искане на отговори от управлението за какво се е стигнало до продажбата на капитана на " жълто-черните ", за която те непосредствено упрекнаха притежателя Антон Зингаревич.

В последна сметка пред последователите излезе изпълнителният шеф на Ботев Герман Чистяков, който разгласи, че пред Неделев е имало три варианти и в последна сметка финалното решение да премине в Лудогорец е било на самия футболист.

" Опциите бяха три. Едната беше да изчакаме лятото, когато изтича договорът му и по-късно да решим. Втората беше да се предоговорят изискванията и да се подпише нов договор, а третата - трансфер в Лудогорец. В последна сметка решението беше на самия състезател. Всички решения за прехвърляния в клуба се взимат от притежателя Антон Зингаревич ".

Малко по-късно в Коматево се появи и самият Тодор Неделев, който през сълзи разгласи, че неговото предпочитание е било да не напуща " канарчетата ", само че в последна сметка той не е получил нужното увещание от притежателя Антон Зингаревич, че в клуба ще разчитат не него.

" Бяха ми препоръчани три варианти. До момента никой от клуба не се беше свързал с мен за възобновяване на контракта. Говорих персонално със Зингаревич и на няколко пъти го питах дали желае да остана в клуба и дали имат потребност от мен. Той ми сподели, че аз вземам решение, само че не ми удостовери, че имат потребност от мен. Не желаех да вървя, само че по този начин се случиха нещата ", изясни клубната легенда на " жълто-черните ".

Агентът на футболиста Иван Чворович призна, че е получил питане за Неделев от Лудогорец преди няколко дни и разкри, че играчът даже е отишъл да подпише контракта си с новия клуб, носейки подготвителен екип на Ботев Пловдив.

В последна сметка Тодор Неделев бе изпратен с овации от последователите на " канарчетата ", които му пожелаха след време още веднъж да се завърне на стадион " Христо Ботев " и да облече " жълто-черния " екип.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР