Недоволен дългогодишен служител на общинско дружество за комунални услуги в

...
Недоволен дългогодишен служител на общинско дружество за комунални услуги в
Коментари Харесай

Общински служител застреля 11 свои колеги във Вирджиния бийч

Недоволен дълготраен чиновник на общинско сдружение за комунални услуги в американския град Вирджиния бийч простреля 12 души в постройката на градската администрация. 11 от жертвите са негови сътрудници, предадоха международните организации. Инцидентът станал в петък следобяд локално време, когато стрелецът, разпознат като Дуейн Крадък, извадил 45-калибровото си оръжие и разкрил разхвърлян огън по хората в общината.

Четирима души са ранени, измежду които служител на реда, чиято бронежилетка избавила живота му. След това Крадък влезнал в продължителна престрелка със чиновниците на реда, преди самият той да бъде ранен. Полицаите му оказали първа помощ, само че той умрял от раните си.

Престрелката в общинския комплекс, в който има към 25 здания, е най-смъртоносната в Съединени американски щати от ноември 2018 година, когато в бар в Лос Анджелис мъж умъртви 10 души, показва Ройтерс.

Шефът на полицията на Вирджиния бийч Джеймс Карвера заяви, че стрелецът е бил неудовлетворен общински колективен чиновник, само че не даде повече детайлност какво е предизвикало дейностите му.

Мъжът умъртвил първата си жертва в автомобил пред общинския център, след което нахлул в една от постройките на комплекса и почнал да стреля безсистемно. Това провокирало писъци и суматоха вътре и извън, а четирима служители на реда влезнали в престрелка с него.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР