Недовършено е липсващата програма за управление, липсва експертиза и професионален

...
Недовършено е липсващата програма за управление, липсва експертиза и професионален
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Партийните министерства водят до нулева прозрачност

" Недовършено е изчезналата стратегия за ръководство, липсва експертиза и професионален език. Реформи и разбори се объркаха от войната. Не е имало държавно управление, което да работи в такива комплицирани условия, може би като се изключи държавното управление на Софиянски. Но можеше да се работи и по-добре. Партийните министерства водят до нулева бистрота ", това сподели пред Нова нюз президентът на КНСБ Пламен Димитров.

За него актуалните условия дават някакво опрощение на съдружното ръководство за слабостите, само че обособяването на партийни пространства в обособените министерства не е добър метод.

" Във всяко едно съдружно ръководство би трябвало да има съвместен надзор и бистрота. В момента тези партийни министерства водят до нулева бистрота ", сподели още Пламен Димитров.

Според синдикалиста е доста ясно, че мъчно се взимат решенията и не е ясно кой ги взима, заради което буксуват редица процеси.

Като позитивно Димитров посочи повишението на минималната работна заплата на 710 лв., макар че КНСБ продължава да желае тя да е 760
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР