Недоумявам каква е тази политическа лудост, която обхвана държавата. Цели

...
Недоумявам каква е тази политическа лудост, която обхвана държавата. Цели
Коментари Харесай

Нинова се разлюти в Сопот, нахока Кирил Петков и Асен Василе...

" Недоумявам каква е тази политическа полуда, която обхвана страната. Цели сектори са на улицата и стачкуват заслужено: земеделците за компенсации от градушките, служащи за направени и неплатени заплати, ресторантьори и хотелиери за компенсации от затворени бизнеси, здравната система прегрява занапред.

Цените летят нагоре, приходите се стопяват. На фона на всичко това така наречен партии на митинга се разправят кой в кой офис ходил и какво се е пазарил.

Служебни министри пък вместо незабавно да решат най-важния въпрос в този момент - обществения, се занимават с партийно строителство на нов план. А най-жалкото е, че това дава учредения на Борисов да морализаторства и да се прави на избавител. “

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в Сопот, където е по случай празника на града и 136-ата годишнина от Съединението. В Сопот тя откри нов клуб на Българска социалистическа партия. Очевидно Нинова визираше министрите Кирил Петков и Асен Василев, които стягат партия.

„ Решенията са лесни, стига да има разсъдък и отговорност ", сподели водачът на Българска социалистическа партия и ги начерта:.

1. С всички налични запаси и с обновения бюджет във вторник да се платят заплатите, компенсациите и да се преизчислят пенсиите.

2. Да се купят медикаменти и да се промени методиката за оценка на медицинския труд за коронавирус.

3. Да се заплати по една заплата на самоосигуряващи се, в случай че останат без работа и на родители, в случай че останат у дома да гледат децата си.

4. Мярката 60/40 да се промени на 80/20 или 80/0 според от степента на затваряне на компаниите.

5. Нова методика за ценообразуване на енергоносителите за понижаване на цената на ток, газ, парно и така нататък

6. Енергийни помощи на обществено слабите за зимата.

7. Безкомпромисна битка със спекулата, в случай че се появи такава. Всичко това е изпълнимо и работещо и ще помогне на доста хора. Трябва единствено умерено и невъзмутимо да се извърши “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР