Недопустимо базови познания по английски език демонстрира външният ни министър

...
Недопустимо базови познания по английски език демонстрира външният ни министър
Коментари Харесай

Срам, срам, срам! Дипломат №1 на България Екатерина Захариева знае английски, колкото Стоичков и Кобрата

Недопустимо базови знания по британски език показва външният ни министър Екатерина Захариева по време на конференция с присъединяване на разнообразни европейски институции.

Дипломат №1 на България показва “завидни ” лингвистични умения по време на интернационалната конференция “Демокрация, която дава резултати: Реализиране на цялостния капацитет на Западните Балкани ”.

Нивото на британски на външния ни министър би трябвало, по дифолт, да е съвършено. Вместо това обаче то е меко казано срамно. Доближава се до уменията по езика на Шекспир на Кобрата или Христо Стоичков. Последният преди години се изложи, когато разпространиха негово изявление след мач в Африка на неговия Мамелъди Съндаунс. На Камата обаче му е простено. На Захариева - не!

Събитието, на което Захариева приказва е проведено от Центъра за проучване на демокрацията и се е състояло на 16 март. Клипът от събитието обаче провокира бурни реакции в обществените мрежи едвам в този момент.

Според биографията на външният ни министър Захариева владее британски и немски език. От нейната тирада обаче се вижда, че “завидното ” равнище е по-скоро начално. Захариева позволява всевъзможни граматически неточности, присъщи по-скоро за възпитаник в начална фаза на своето образование.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР