Недопускането на влизането на Украйна в НАТО все още остава

...
Недопускането на влизането на Украйна в НАТО все още остава
Коментари Харесай

Песков: Нашата цел е да не допуснем НАТО в Украйна

Недопускането на влизането на Украйна в НАТО към момента остава една от задачите на така наречен специфична военна интервенция на Русия, съобщи през днешния ден пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.
Прочетете още
" Несъмнено, тъй като в противоположен случай това ще се трансформира в сериозна, значима опасност за сигурността на нашата страна ", сподели представителят в отговор на въпрос.

Коментирайки днешното посещаване на генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в Киев, Песков уточни, че в тази връзка Кремъл не може да даде оценка на вероятностите за влизане на Украйна в пакта. " Не, Кремъл на може да даде оценка за вероятностите на сходно нещо ", означи представителят.

По-рано през днешния ден пресслужбата на НАТО заяви, че Столтенберг е дошъл в Украйна, съобщи Българска телеграфна агенция. Както заяви за ТАСС дипломатически източник в Брюксел, визитата на генералния секретар на Алианса в Киев е завършващ стадий от подготовката за съвещанието на контактната група за Украйна във военновъздушна база " Рамщайн " в Германия на 21 април.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР