Международният наказателен съд иска заповеди за арест срещу Яхия Синуар

...
Международният наказателен съд иска заповеди за арест срещу Яхия Синуар
Коментари Харесай

Главният прокурор към Международния наказателен съд поиска ареста на Бенямин Нетаняху

Международният углавен съд желае заповеди за арест против Яхия Синуар и Бенямин Нетаняху за военни закононарушения по отношение на нападението от 7 октомври и войната в Газа , оповестява Си Еан Ен.

Информацията разгласи Карим Хан , основният прокурор на Международния углавен съд.

Хан сподели, че Международния углавен съд също желае заповеди за министъра на защитата на Израел Йоав Галант, както и други двама висши водачи на Хамас - Мохамед Диаб Ибрахим ал-Масри, водач на бригадите Ал Касем и по-известен като Мохамед Деиф, и политическия водач Исмаил Ханийе.

 Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 4 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Заповедите са първи срещу държавни водачи на непосредствен съдружник на Съединените щати. Решението слага Нетаняху в компанията на съветския президент Владимир Путин, за който МНС издаде заповед за арест поради войната на Москва против Украйна.

Предстои панел от съдии да се произнесе по настояванията на основния прокурор.

Снимка: Reuters

Камир Хан сподели, че обвиняванията против Синвар, Хания и ал-Масри включват „ заличаване, ликвидиране, взимане на заложници, обезчестяване и полово посягане по време на задържане “.

Съединени американски щати чакат през идващите дни да доставят гориво и други консумативи за цивилното население

Обвиненията против Нетаняху и Галант включват „ изтребване, причиняване на апетит като способ на война, отвод на доставки на филантропична помощ и съзнателно ориентиране на цивилни към зона на спор “, сподели Хан пред Си Ен Ен.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР