Недопускането на българи в РСМ е истинският позор и провал

...
Недопускането на българи в РСМ е истинският позор и провал
Коментари Харесай

Джамбазки: Българите на македонската граница днес бяха унижени

Недопускането на българи в РСМ е същинският срам и неуспех на българската политическа класа. В деня на 151-ата годишнина от рождението на Гоце Делчев видяхме по какъв начин една страна, която не е част от Европейски Съюз, една страна, в която войнства антибългарският македонизъм, унижава българи, които желаят да се поклонят пред саркофага на българския бунтовник. Това заяви пред NOVA News съпредседателят на Вътрешна македонска революционна организация и евродепутат Ангел Джамбазки, разяснявайки информацията за спрени на границата с РСМ българи.
Прочетете още
" В Северна Македония ще отидем когато и както преценим, и когато и както желаеме.  Ние сме Вътрешна македонска революционна организация и няма да позволим някой да ни диктува по кое време да вървим, къде да вървим и къде да не вървим. Но случилото се на границата с РСМ е същинският срам и неуспех на българската политическа класа, която гласоподава за повдигането на по този начин нареченото несъгласие. Защото видяхме по какъв начин една страна, която не е част от Европейски Съюз, една страна, в която войнства антибългарският македонизъм, унижава българи, които желаят да се поклонят пред саркофага на Гоце Делчев ", уточни евродепутата. 

По думите му той към този момент е сезирал сътрудниците си от Екологичен потенциал поради дейностите на Скопие. „ Резултатът обаче ще е нулев. Тези хора са слепи, неми и глухи, когато става дума за нарушение правата на българите в Македония. Но когато бият българи в РСМ – те си траят. Това е същинският срам и същинският неуспех ”, акцентира той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР